2777
2789
عنوان

خواستگارم دیگه زنگ نزد

176 بازدید | 13 پست

بچه ها توروخدا بیاید

با خواستگارم بیرون رفتم. بار سوم بود که میدیدمش. دفعه های قبلی اومد خونمون، اینبار گفتم ۲تایی بیرون بریم هم راحت باشیم واسه حرف زدن هم ببینم رفتارش تو جامعه چطوره.

اومد دنبالم با یه باکس گل و شکلات خیلی بزرگ بعد رفتیم رستوران نهار خوردیم، همه چیز عالی پیش رفت.

اخرش گفت اگه اجازه بدی فردا هم بیرون بریم امروز خیلی خوش گذشت گفتم باشه.

ولی دیگه زنگ نزد الان ۳ روزه خبری نشده

دارم دیوونه میشم اصلا نمیدونم چرا با اون همه اشتیاق که نشون داد یهو غیب شده

میترسم طلسم شده باشم :((

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بی خیال شو کاری که نمیتونی بکنی ،،،فقط امیدوارم براش اتفاقی نیفتاده باشه،،،دوست من سالها قبل با اینطور مساله ای مواجه شد ،،،چند روز بعد آگهی فوت طرف را تو تابلو اعلانات دانشگاه دید !!!هنوزم شوکه چرا یهو فوت شد ،،میگفتن تصادف یوده 

یا براش مشکلی پیش اومده

یا داره دستکاری روانی میکنه(این یه روشه که مردا در ابتدا اشتیاق زیاد نشون میدن گل و کادو‌ و تایم گذاشتن و یهو غیب میشن!چرا؟برا اینکه طرف رو وابسته کنه یا کنترلش کنن یا اینکه طرف پیش خودش بگه وا چی شد من مگه چیکار کردم و این داستانا و بعد دختره پیگیر شه...کلا بازی روانی برای یه مرد نابالغ)اگه گزینه اول نبود کلا سیکش رو بزن .مردای نوع دوم بشدت سادیسمی و خطرناکن

اگه اولین بارت باشه که چنین غیب شدنی رو‌می بینی خیلی شوکه میشی.منم قبل ازینکه برام پیش بیاد می گفتم واقعا چنین مردای سادیسمی وجود دارن!

یه آقایی بود کلا پلاس بود تو پی وی من...شاید به مدت دوسه هفته فقط حرف می زد ویس میداد از همه چی زندگیش می گفت...یهودیدم بی دلیل بلاکم کرده غیب زده...😂 می خواست پیگیرش شم و کنترلم کنه و‌موفق نشد مردک....باهاش تو رابطه نبودم که ناراحت شم...ولی شوکه شدم واقعا...

اگه اولین بارت باشه که چنین غیب شدنی رو‌می بینی خیلی شوکه میشی.منم قبل ازینکه برام پیش بیاد می گفتم ...

اخه این فرق داره خواستگار رسمی و سنتی بود همسایه ی عموم ایناست ۲بارم اومده خونمون خواستگاری واقعا شوک شدم بااون همه برخورد خوبش چرا غیب شده اروم و قرار ندارم 

یا براش مشکلی پیش اومدهیا داره دستکاری روانی میکنه(این یه روشه که مردا در ابتدا اشتیاق زیاد نشون مید ...

نمیدونم خواهرم میگه شاید اون منتظر بوده تو بهش خبر بدی. من که کلا عاشقش شدم تو این ۳جلسه هربار بهتر از دفعه قبلی بود الان که زنگ نزده واقعا اروم و قرار ندارم :((