2777
2789

من پیش یه دختره میرم واسه ژلیش با گوشی اپل از اون مدل آخراش عکس از خودش میگیره خدایی من که چهره واقعیشو دیدم زمین تا آسمون فرق میکنه

خیلی گوشیش قشنگ عکس میگیره لعنتی

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️

بچه ها منی که عروسی بودم

هیچ کامنتی دریافت نکردم

صورتم لاغره؟

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودتی؟ فوق العاده‌زیباییی

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

اره عزیز دوتا ناقابل

آخی عزیزم پس شما رو من دیدم

شاید یک سال یا بیشتر دقیق نمی‌دونم

عکس گذاشتین هنوز قیافتون تو ذهنمه اگ همون باشین 

ی تاپیک بود خوشگل ترین ها رو تگ کن ولی هر چی فکر کردم کاربری یادم نیومد😍😍

من پیش یه دختره میرم واسه ژلیش با گوشی اپل از اون مدل آخراش عکس از خودش میگیره خدایی من که چهره واقع ...

چیه مدل گوشیش؟

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸