2777
2789
عنوان

پیرو تایپیک شوهر هول

91 بازدید | 4 پست

چقدر ناراحت شدم چقدر ضد زن اینجا هست 

وقتی یه همچین تایپیک پر بازدیدی رو میخونم متوجه میشم اغلب آدمهای بی سواد و با فقر فرهنگی اینجا جمع شدن دور هم و همونجا هم هستن که یه تایپیک رو الکی پر بازدید میکنن مشاوره های بیخود حرفهایی که اصلا در شأن یه زن نیست  گفته میشه 

اینکه مشکل هرزگی شوهراشون رو ربط میدن به زنهای دیگه که چرا حجابشون کامل نیست 

مشکل کمکاری خودشون  و انحراف اخلاقی شوهرتون رو از چشم زنهای دیگه میبینن 

چرا واقعا؟؟؟

شما به تمام اون زنهایی که از مردهایی مثل شوهر شما آسیب دیدن مدیونید ... میدونید چند درصد از زنهای جامعه بی گناه طعمه امثال شوهر شما میشن با دروغ و نیرنگ شورای شما وارد رابطه میشن تو نود درصد مواقع همسرتون خودشون رو مجرد معرفی میکنن تا سو استفاده کنن به نظرتون گناه اونا چیه ؟؟؟

یه مورد دیگه نفرین کردناتون چقدر زشته  من نفرین کردن آدمها و فقط نشانه ضعف میبینم .. و کسی که گذشت ندارد. و نفرین می‌کنه همیشه درگیره اینو با علم به یقین دارم میگم چون نفرین تیری در تاریکه اگر ناحق باشه برمیگرده به خودتون و خودتون درگیر میشید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین واژه کم کاری شما، یک واژه ضد زن هستاصل بد نیکو نگردد آنکه بنیانش بد است

چون تو نود درصد موارد مشابه این خانوم می‌خونیم متوجه میشیم خانم به جای رسیدن به شوهرش به زندگیش افتاده دنبال شوهرش ببینه چکار می‌کنه کجا می‌ره با کی می‌ره 

بخدا همسر داری قبلنا تعریف دیگه ای داشت

الان همه چیز عجیب شده

قسم میخورم تو نود درصد این زنها اگر دنبال مقصر بگردی زنها مقصرند اینو داریم به عینه میبینیم