2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 145778 بازدید | 875 پست
نه اون خواهر دوقلویش معلول هستاین بچه هاش دختر وپسرن

لطف میکنی  کاربریشو بدی برم ی نگاه بندازم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دخترم حتما شرایط نداشته هیچ مادری دوس نداره از بچه هاش دور باشه حتما خیلی غم کشیده از دوریتون قدرشو ...

نه کلا مادر من فرق داره😅

اصلا مادر نیست

شرایطش عین شما نیست که مجبور باشه دور بمونه میتونست بهمون زنگ بزنه و زود به زود ببینه ولی نکرد... 

و البته هیچ وقت یادم نمیاد پشتم باشه یا حمایت کنه ازم 

هیچ حس مادری بهش ندارم  :) 

کاربر جدید نیستم...   :) 

نه کلا مادر من فرق داره😅اصلا مادر نیستشرایطش عین شما نیست که مجبور باشه دور بمونه میتونست بهمون زنگ ...

ولی بازم مادره گناه داره خودتم ان شالا مادر میشی 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

مچکرم عزیزم شاید باورنکنی ولی خونواده همسرم یکی ازمهربونترین ها هستن بامادرشوهرم عین دوتادوست یامادر ...

پول مهمه اما همه چیز نیست

مهم معرفت و انسانیته 

انقدر ادم پولدار بدرد نخور دیدم

اگر برادرشوهرت سنش بهت میخوره و دوستت داره و حسش صرفا ترحم نیست و خودتم میتونی کنار بیای

میتونی بهش فرصت بدی

ولی بازم مادره گناه داره خودتم ان شالا مادر میشی

مرسی🙂

از ته قلبم ارزو میکنم با دخترتون رابطه اتون درست بشه🩵

البته اگه قبول نکرد یا خوب برخورد نکرد تحت فشارش نذارید یه مدت بعدش دوباره برید سراغش.. 

کاربر جدید نیستم...   :)