2777
2789
عنوان

عروسی خواهر شوهرمه ولی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 39 پست
برای شوهر من ک مشخصه از بس از بوق سگ تا بوق شغال داره کار میکنه نایی برای مهمونی براش نموندهتمام فکر ...

شوهر منم همینطوره همش سرکاره 

بعد من تنهایی نمیرم تولد و مهمونی هارو خانوادش قیافه میگیرن آخه همه شوهراشون هست مال من نیس معذبم 

بتو حرفی نمیزنن

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️

لباس جشن الان 5 میلیون حداقل تازه. کفش بدلیجات کیف ارایشگاه ناخن مصنوعی. لنز. همه اینا ده تا میشه. چخبره اخه. برو حداقل یه لباس مجلسی ارزون کرایه کن 

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر منم همینطوره همش سرکاره بعد من تنهایی نمیرم تولد و مهمونی هارو خانوادش قیافه میگیرن آخه همه شوه ...

منم همین‌طور 

قبلا تنهایی میرفتم ازبس باید جواب میدادم ک چرا تنهام چرا شوهرم نیست خسته میشدم 

و تنهایی میرفتم پدر شوهرم حتی جواب سلام مو نمی‌داد ولی وقتی با شوهرم میریم بهترن 

منم گفتم م دیوانه م تنهایی پاشم برم 

منم همین‌طور قبلا تنهایی میرفتم ازبس باید جواب میدادم ک چرا تنهام چرا شوهرم نیست خسته میشدم و تنهایی ...

اره خیلی بد رفتار میکنن جالب اینه ماهی یکبار که با شوهرم میرم سر بزنیم بیشتر از سرکار اومده انقد ایراد ازش میگیرن چرا خوابی چرا جورابت بو میده چرا آرایشگاه نرفتی چرا بو میدی حیف که احترام نگه میدارم ده بار تاحالا خواستم بگم خوب پسر خودته پول بده بهش نره سرکار بیاد ور دلتون

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️
وای دقیقاااااینا ک سریع میگن خبری نمیگیری زنگ نمیزنی فلان نمیکنی

اصلا قبول دار نیستن اینام زندگی دارن بدهی دارن 

ولی خدا نکنه حرف دومادشون بشه میگن خب سرکاره فلانه بیساره نمی‌دونم چرا

اصلا قبول دار نیستن اینام زندگی دارن بدهی دارن ولی خدا نکنه حرف دومادشون بشه میگن خب سرکاره فلانه بی ...

اره تازه خانواده شوهر من ب داماد شون ۲۰۰،۳۰۰ میلیون کمک میکنن تا ماشین عوض کنه میگن گناه داره بچخ داره اون وفت ما پای پیاده هستیم دریغ از ذره ای دلسوزی چرا واقعا