2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 38 پست
حکمت نداشتن سلامتی و کم شنو بودم چیه؟ یه روزه چشم ندیدم چیه؟ تهمت بزنن بهت بندازن بیرون چیه؟ ازدواج ...

والا من علمشو ندارم که بهتون بگم حکمتش چیه، ولی یه مثالی میزنم شاید به درد بخوره، بازم میگم فقط یه مثاله مربوط به کسی دیگه، اصلا قصدی ندارم فقط میخام تجربمو بگم، یکی از آشناهامون از ناحیه پا فلج بود، زن و بچه هم داشت، من همیشه دعا میکردم این بنده خدا خوب بشه زن و بچشم خوشحال بشن، بعدها فهمیدم این آقا توی خونه خیلی بداخلاقه و دست خودش نیست حتی اگه بچش نزدیکش باشه دست بزن هم داره! با خودم گفتم ایشون اگه سالم بود چه بلایی میتونست سرخانوادش بیاره! هر روز به گناهای خودش اضافه میکرد! خدا بهش لطف کرده که این بیماری رو بهش داده! خلاصه یاد داستان موسی و خضر افتادم! دیدم واقعا من حکمت خیلی چیزا رو نمیدونم! البته من دست از دعا برای ایشون برنداشتم چون ایمان دارم خالق میتونه اوضاع رو درست کنه جوری که اخلاقشونم خوب بشه و هدایت بشه! ولی راضی ام به رضای خدا! و خود امام رضا میگن بلندترین مقام ، مقام رضایت نسبت به خداست! و همچنین میگن هیچوقت نسبت به خدا (و من میگم نسبت به خودشون) گمان بد نکن! که حسن ظن به خدا حتی زودتر و بهتر از دعا جواب میده!

راستش من دیدگاهم نسبت به شفا یکم متفاوته 

من فک میکنم من وقتی یه مشکلی یه بیماری دارم

به محض اینکه متوجه امام رضا (ع) شدم و رفتم سمت ایشون و چشمم به ایشون افتاد یعنی شفا اتفاق افتاده 

شفای روحم 

دیدید یه بچه درحال بازی یه کتکی میخوره یا یه زخمی برمیداره با گریه فرار میکنه بغل مادرش؟ اون بغل مادر واسش مهم تر از درد کتکه و زخمه است! همون که میره توی بغل مادر همه درداش تموم میشه، گریه و زاری واسه اینه که بیشتر خودشو واس مادر لوس کنه و مادره بیشتر نازشو بکشه! 

حدیث الذکر اول من المذکور که گفتم حدیث عجیبیه! یعنی شما هیچ ذکری روی لبتون نمیاد یا یاد هیچکسی نمی افتید مگر قبلش اون طرف شما رو یاد کرده باشه! وقتی دردی دارید یاد امام رضا(ع) میوفتید یعنی خودش گفته بیا! یعنی از توی این همه همهمه و روزمرگی و زندگیای مسخره صداتون زده توی آغوش خودش! اگه این اسمش شفا نیست پس چیه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخرش خودت باید بری منت کشیکوتاه بیا😁

غیر ممکنه

ام البنین دخیلم، درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم، دست از تو برندارم       کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . هیچ وقت حلال نمیکنم اون شخص که منو بخاطر اینکه حاجت نگرفت تهمت زد ترکوند هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت. عاشقتونم  . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                               https://harfeto.timefriend.net/17280721063689
منم یه زمانی قهر بودم ولی می‌طلبید رفتیم آشتی کردم

می‌خوام نطلبه، 

ام البنین دخیلم، درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم، دست از تو برندارم       کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . هیچ وقت حلال نمیکنم اون شخص که منو بخاطر اینکه حاجت نگرفت تهمت زد ترکوند هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت. عاشقتونم  . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                               https://harfeto.timefriend.net/17280721063689
راستش من دیدگاهم نسبت به شفا یکم متفاوته من فک میکنم من وقتی یه مشکلی یه بیماری دارمبه محض اینکه متو ...

من شکایتش به بالاش کردم یه نامه نوشتم براش، گفتم که پسرش منو همش از خودش میرونه، بهش هم گفتم اون دنیا هم شکایتش میکنم، بخاطر زخم زبون هایی که به خاطر بی مهری آقا کشیدم شنیدم بخدا شکایتش میکنم ، من نمی خواهم دوست داشتن خالی میفهمی نمی خوان آبروم رفت زندگی رفت جوونی رفت، دوست داشتش بدرد من نمیخوره

من شکایتش به بالاش کردم یه نامه نوشتم براش، گفتم که پسرش منو همش از خودش میرونه، بهش هم گفتم اون دنی ...

حیفه، شما با این روحیه فقط دارین لطف و محبت ایشونو پس میزنید از خودتون! چشماتونو بستین و فقط میگین چیزی که میخام اگه نشه مشکل از ایناست! زخم زبون شنیدن هم توفیق میخاد! آدم عاشق کسی باشه و بخاطر عشقش مسخره بشه! آیه فائزون رو بخونید دقیقا متناسب با حال الان شماست! کاش من واسه امام رضا مسخره میشدم اون دنیا افتخار میکردم که حداقل یکاری واس امام رضا کردم!مسخره شدم و دست نکشیدم!

سلام کلاس رایگان خیاطی گذاشتم لینگ امضام دوسداشتی نگاهی بنداز

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

گاهی علت حاجت نگرفتن ما مشکل در مدل حاجت خواستن ماست! یا حسن ظن و امید و ایمان نداریم که حتما میشه، یا ادب کافی توی درخواستمون نیست، یا رضایت به تصمیم و تقدیر خدا نداریم،و میبینید خداوند همون حاجت رو وسیله آزمایش ما قرار میده تا ببینه چطور با برآورده نشدنش عکس العمل نشون میدیم آیا دست برمیداریم و ازش دور میشم و قهر میکنیم یا با جزع و فزع بیشتر و با امید بیشتر میریم دم خونش! 

یکسری کارها هم محبوس کننده دعا هستند، و نمیذارن اصلا دعای ما بالا بره، تا اونارو درست نکنیم و اصلاح نکنیم اتفاقی نمیفته! 

گاهی علت حاجت نگرفتن ما مشکل در مدل حاجت خواستن ماست! یا حسن ظن و امید و ایمان نداریم که حتما میشه، ...

یه زمانی این حرف ها رو خیلی قبول داشتم الان نه، من ایوب نیستم، صبر منم حدی داری، خدا بعضی ها رو آفرید هم این از عذاب دادنشون لذت ببره همون اون دنیا که من جز اونا هستم