بچه ها هفته ۳۴ بارداری با درد شدید و لکه بینی ودردای دیقه ای رفتم زایشگاه -گفتن دهانه رحم نزدیک دوسانته -امپول بتا زدم تا دوروز لکه بینی هنوز داشتم ولی زایمانم برگشت خورده درد هام میره و میاد الان یک هفته است ک از زایمان خبری نیست ولی علایمش کم و بیش مونده کسی اینجور بوده
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
پیاده روی کن و پاهاتو بکش داخل شکمت وقتی نشستی روی زمین
چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
زن دختر خاله مامانم و زن عموم اینطور شدن شاید باورت نشه منم از هفته 9 هر هفته انقباض داشتم ک میگن طبییعیه
فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن