2777
2789
عنوان

امتحان فیزیک فردا🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 56 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فصل ۲ حفظیات یه نگاه کنی حله پس سعی کن یه روخوانی هم که شده الان بکنی و فردا مسئله حل کنی ترم اول دا ...

به نظرت بشینم فقط نمونه سوال و امتحان حل کنم و هر سوالیو بلد نبودم جوابشو از کتاب پیدا کنم و بخونمش یا کلا از اول برم سراغ کتاب

کاش اول فصل دومو میخوندی 

فصل اول دهم که چیزی نداره تبدیل واحده فقط. 

فصل دوم هم یه نکته داره که کل فصلو با همون کاری تازی اونم هم فشاری نقاط هم تراز. همه لوله ها با همین حل میشه. دیگه دوتا فرمول داره که باید حفظ کنی. فرمولام حفظ کردنی نیست ولی چون وقت نداری چاره ای نیست 

به نظرت بشینم فقط نمونه سوال و امتحان حل کنم و هر سوالیو بلد نبودم جوابشو از کتاب پیدا کنم و بخونمش ...

ببین من خودم دیرشب امتحان زیست داشتم بعد به دلیل سهل انگاریم روز اخر خوندم و وقت نشد تموم کن ۴فصل رو بعد خوابیدم تا ساعت ۳ بعد دوباره بیدار شدم تا ساعت ۸ خوندم اگر میتونی این کار و کن 

فیزیک معمولا دیگه خودت میدونی که حفظیات خیلی کم میاد پس زیاد خودتو اذیت نکن و اینکه اگه بخوای هم میتونی پی دی اف خلاصه حفظیاتشو یعنی اون مفاهیم مهم رو بگیری بخونی و بقیه مباحث فصل ۲ مسئله بود اونارو هم حل کنی یعنی فقط اونارو با کتاب پیش بری

ز من آن که صبر جوید ز دلم خبر ندارد...