2777
2789
عنوان

بچها مشاوره میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 34 پست
فرهنگیان سخته؟ چجوریه؟ منابعش چیهمنم پثل ی کتابو ندارممغزم دیگ خسته شده از درسمیخان درس بخونم هی تو ...

اگه واقعا تلاش کنی نه...منابعشم چند تا درس دینی و سه فصل اول کتاب مهارت های معلمی هست..تو کلی وقت داری این مدت رو تحمل کن بعدش کیفشو میبری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=366100055]خواهش میکنم جواب منم بدین  من هفتم ریاضی ۱۰ شدم هشتم هم ۸ بدلیل یسری مشکلات بنظرتون امسال بخون ...[/QUOTE

باید بالای 17 باشی تجربی بیاری

نشدی فوقش برو اداره شش امضا بگیر برو کاری نداره

غیر انتفاعی پول بدی ثبت نامت میکنن

درکت میکنم

خواهش میکنم جواب منم بدین 

من هفتم ریاضی ۱۰ شدم هشتم هم ۸ بدلیل یسری مشکلات بنظرتون امسال بخونم ۱۶ بشم میتونم تجربی برم 

مدرسه غیر انتفاعی؟ مریض شدم خیلی علاقه دارم خودم نه فشار خانوادس نه چیز دیگه 🥲💔

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

بببین فشاار همه چی رومون هس هیچ کس درک نمیکنخمغزم خسته شده از درساواقعا شرایطش خیلی بده

قوی باش،به رویاهات فکر کن.انگیزه داشته باش

هرشب به خودت بگو دختر تو میتونی ..

دعا میکنم که اوضاع برات آسون بشه و آیندت درخشان

بهترین ها در انتظار من است...خدایا شکرت که اینهمه نعمت و آرامش به من دادی🙏🙏
[QUOTE=366100055]خواهش میکنم جواب منم بدین من هفتم ریاضی ۱۰ شدم هشتم هم ۸ بدلیل یسری مشکلات بنظرتون ...

چطوری شش امضا بگیرم؟

میگن باید حتما الویت بیاری چه میدونم

قبل از اینکه دیر بشه بخون یازدهم روزی ۴ساعت بخونی خوبه

همه ی بچه ها دبیرستان با درس های جدید نمره هاشون کم میشه ولی از من میپرسی میگم الان بهترین فرصته بخونی گوشی و همه چیز رو بزار کنار خودت باش و کتابات تا سال کنکور

خواهش میکنم جواب منم بدین من هفتم ریاضی ۱۰ شدم هشتم هم ۸ بدلیل یسری مشکلات بنظرتون امسال بخونم ۱۶ بش ...

عزیزم هیچ چیزی نشد نداره نهمی درسته؟ 

معلمت وقتی درس میده سر کلاس خیلیی خوب گوش بده بیا خونه تمرین کن تکرار کن ۱۶ ک هیچ ۲۰ میشی

عزیزم هیچ چیزی نشد نداره نهمی درسته؟ معلمت وقتی درس میده سر کلاس خیلیی خوب گوش بده بیا خونه تمرین کن ...

هیچکس تو مدرسه ما ۲۰ نمیشه فوقش کلاسی یه نفر الا ۲ 

از ۳۵ نفر😞

عزیزم هیچ چیزی نشد نداره نهمی درسته؟ معلمت وقتی درس میده سر کلاس خیلیی خوب گوش بده بیا خونه تمرین کن ...

میگم موضوع شش تا امضا از اداره چیه 

اگر نمره نیاوردم ؟