2777
2789
عنوان

شوهرای شمام تنها میرن

223 بازدید | 16 پست

امشب دیر اومدنگورفته بوده خونه داداشش ...خیلی دهن لقه میدونم تنها میره همه چی زندگیمونو میزاره کف دستشون اونام یادش میدن پامیشه میاد😔هی خدا واقعا دیگه تحمل این زندگی رو ندارم خیلی خستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم به دعوای اساسی بکن

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

خیلی دعوا کردم اصلا تاثیر نداره به خدا

شوهرخاله ی منم اینجوری بود به مرور گذشت زمان بچه هاش بزرگ ظدن درست شد

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

عیب ندارخ بعضیا طول می‌کشه تا تغییر اخلاق بدن .کم‌کم و با مرور درست میشه

به قران دیگه یقین پیدا کردم که درست نمیشه تواین ده سال زندگی روز به روز اخلاقش داره بدتر میشه به خدا قسم این بچه توزندگیم نبود دیگه یه ثانیه هم تحملش نمیکردم اصلا تواون مغزش هیچی نمیره

درسته سخته .دور از جون .دیگه گل بی عیب خداست .بازم حربه های متفاوت بکار ببر بلکم اضافه کرد

به خدا اوایل ازدواجمون اونقد خوب بود درسته اشتباه زیاد داشت ولی حرف که میزدیم قبول میکرد بعد بچه دارشدنم که بیشتر خونه مامانم موندم از اون موقع رفت وامدش به خونه خواهر وداداشاش شروع شد وتنهایی میرفت واونا هم کلی پرش میکردن میفرستادن از اون موقع دیگه فاتحه زندگیمون خونده شد کلی راه امتحان کردم نشد که نشد ....الان انگار هم خونه ایم حتی رابطه هم نداریم میره اونجا کلی هم چیز یادش میدن میاد خونه انگار ما دشمنشیم فقط یا حرص میده یا بداخلاقی میکنه 

به خدا اوایل ازدواجمون اونقد خوب بود درسته اشتباه زیاد داشت ولی حرف که میزدیم قبول میکرد بعد بچه دار ...

عزیزم اگه میتونی محبت کن ،انقدر محبت کن تا شرمنده بشه .خیلی سخته ولی برای بچه و خودت ،انرژی منفی نذار وارد خونه بشه .

رابطتو با نماز و دعا بیشتر کن بذار فکر کنه به خاطر خدا باهاش خوبی .

بگو به خاطر بچه و خودم .

.یه لیوان آب و غذا هم جلوش می‌ذاری تو دلت بگو به خاطر خدا و خودم‌و بچه ها ..

بذار پرخاش کنه ،سکوت کن 

یه مدت امتحان کن سخته ولی امتحانش ضرری نداره.