2777
2789

یکی از فامیلامون پسر کوچیکش چند ماهه رفته زن گرفته که مطلقس و دوتا بچه داره... بعد الان خونوادش فهمیدن

گویا زنه همشهریشون بوده و‌همه میشناسنش  و با بد جوری جدا شده با همسر قبلیش... بعد الان پسره دسته گل داره باهاش زندگی‌میکنه...

بابای پسره میشناسه طرفو ازش بدش میاد دعا دعا میکرد فقط اون‌نباشه😑

چه‌زمونه بدی شده!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدون اجازه ❌️بدون خبر و مشورت✅️

خب بالاخره اینا توی شهر کوچیکی‌زندگی‌میکنن ا. و اینکه خونوادش محالفتی با این کار نداشتن مامانش همیشه میگفت بهشون‌که عاشق هرکی شدین بچه داشت نداشت. طلاق گرفته بود هرچی من مشکلی ندارم

دلش خاسته چون بچه داره بره بمیره عجبا

نگفت کسی بمیره! به باباش باید میگفت دیگه! چون اونا مخالفتی ندارن همیشه میگقتن بهشون هرکی رو بخاید مانع نمیشیم

ولی نه ۶ ماه بره باهاش خونه زندگی بزاره زندگی کنه

خونوادش از یه کسی دیگه بفهمن!!!

اجازه؟چجوری اجازه ازدواج دست اونا باید باشه در حالی که حتی خانواده ندونستن کی و چجوری با این زن دوس ...

چون شغلش جوریه زن و مرد میان همه اونجا... حتما از اونجا اشنا شدع و اینکه همشهری هستن همو‌میشناست

خب بالاخره اینا توی شهر کوچیکی‌زندگی‌میکنن ا. و اینکه خونوادش محالفتی با این کار نداشتن مامانش همیشه ...

پس شما چیکارش داری این وسط خودش راضی خونواده راضی بعدشم اون خانم یا فرد مجرد بوده بچه هاش شرعی داره از همسر قبلیش خیلیا الان اسمشون مجرده و بچه های غیر شرعیشون و سقط کردن و با چندین نفر قبل ازدواج رسمی در ارتباط بودن پس نمیتونیم بگیم کسی که رسما ازدواج کرده و جدا شده حق رابطه دیگه ای نداره☺️

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار