2777
2789

منظورم از کشورای خارجی بیشتر اروپای غربی و ایناس

تو ایران اکثرا مهریه دارن و به ندرت حق طلاق.  کمتر کسی هم مهریه داره هم حق طلاق.

اونایی که مهریه دارن معمولا چیزی دستشون رو نمیگیره چون باید ببخشنش تا شوهره راضی بشه طلاقشون بده. اونایی هم که نبخشن و بتونن بدون بخشش طلاق بگیرن احتمال زیاد شوهره از قبل اموال رو زده به اسم خانوادش پس چیزی به زنه نمیرسه ( هر چند اکثرا بی پول ان و چیزی ندارن که بدن). نهایتا مهریه رو قسط بندی میکنن و سالی یه سکه با منت میدن 

اونایی که حق طلاق دارن حداقل ش راحت طلاق میگیرن و آواره دادگاه و وکیل به اون صورت نمیشن اما به هر حال بازم دست خالی از اون خونه میرن. خونه ای که عمر و جوونی و سلامت و عشق و امیدشون رو اونجا جا گذاشتن 

اما تو خارج هم هر موقع بخوای میتونی طلاق بگیری هم نصف اموالی که بعد ازدواج به دست آوردن نصف میشه

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این جا هم تصنیف اموال هست اما همینش هم قانون دور زده!!!!

گفته در صورت طلاق توافقی یا طلاق از جانب زن این شرط لحاظ نمیشه.

گاه باید روئید،از پسِ آن باران....                                                 گاه باید خندید،بر غمی بی پایان....

تو خارج خرجها نصفه

تو ایران هم از زن شاغل انتظار دارن حقوقشو تو خونه خرج کنه و از شوهر انتظار نداشته باشه.  در ضمن تو خارج هم خانه دار وجود داره. بعد طلاق فرقی نمیکنه شاغل بودی یا نه. سهم میگیری 

باید خودت خرجتو بدی

تو ایران هم از زن شاغل انتظار دارن حقوقشو تو خونه خرج کنه و از شوهر انتظار نداشته باشه.  در ضمن تو خارج هم خانه دار وجود داره. بعد طلاق فرقی نمیکنه شاغل بودی یا نه. سهم میگیری 

این جا هم تصنیف اموال هست اما همینش هم قانون دور زده!!!!گفته در صورت طلاق توافقی یا طلاق از جانب زن ...

همین دیگه. کمتر مردی حاضر میشه خودش طلاق بده. ترجیح میده زن رو نگه داره و عذاب بده. در ضمن اون نصف اموال نیست. "تا" نصف اموال هست. یعنی حتی اگه شوهره خودشم بخواد طلاق بده دادگاه ممکنه نصف اموالشو نده. مثلا ۵ درصدشو بده

زنها پریود میشن . باردار میشن و بچه به اسم مرد به دنیا میارن و بچه شیر میدن که این خودش کلللللی آسیب ...

درسته. ولی قوانین خارج کمتر مردسالارانه و زن ستیزانه س

همین دیگه. کمتر مردی حاضر میشه خودش طلاق بده. ترجیح میده زن رو نگه داره و عذاب بده. در ضمن اون نصف ا ...

آفرین دقیقاً.

تا ۵۰ درصده.

کلاً از نظر من قوانین ازدواج از بیخ و بن اشتباهه.

گاه باید روئید،از پسِ آن باران....                                                 گاه باید خندید،بر غمی بی پایان....