2777
2789
عنوان

مامان نامزدم دید ک نامزدم زنگ زده بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 38 پست
حالا مگه ده دقیقه دیرتر بخوابه چی میشه چون رختخواب پهن کردن باید همون لحظه بخوابه چه مسخره !!!!رختخو ...

معلومه دوست نداره باهام زیاد حرف بزنه یا مزاحمشونه خواسته زود بخوابه

اما خب هر شب نمیشه ک بدش بیاد ما حرف بزنیم یه شب زنگ بزنه یه شب بیاد یه جوری بگه من بشنوم نمیشه که

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

مگه بچس ک میگه جا انداختم بیا بخواب

از الان بخوای گارد بگیری و چیزی بگی ک کارت ساخته است...

سعی کن دوران نامزدی زیاد تنش درست نکنی چون مسلما آقایون اوایل خیلی ب مادرشون وابسته هستند 

فقط صبر کن برید زیر یک سقف کم کم با سیاست شوهره رو بکش سمت خودت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رخت خواب حرمت دارهچطور تا الان نمیدونستیبچه ک بودیم میگفتن اگه بلافاصله نری روش بخوابی شیطان جات میخ ...

خب اینجوری یعنی تخت خواب که همیشه پهن هست باید همیشه روش بخوابیم نمیشه که ؟

از الان بخوای گارد بگیری و چیزی بگی ک کارت ساخته است...سعی کن دوران نامزدی زیاد تنش درست نکنی چون مس ...

آخه من الان حالم بد شده احساس اویزون بودن میکنم لحنش تند بود یه جوری کرد منم بشنوم

خب اینجوری یعنی تخت خواب که همیشه پهن هست باید همیشه روش بخوابیم نمیشه که ؟

همون دیگه یکم ک بزرگتر شدم همینو گفتم بهشون گفتن ن اون فرق داره😂

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
آخه من الان حالم بد شده احساس اویزون بودن میکنم لحنش تند بود یه جوری کرد منم بشنوم

نامزدت ک بهت چیزی نگفته ک حس آویزون بودن بکنی

هروقت با مادر شوهرت صحبت کردی بی احترامی کرد بگو 

نظر من اینه وانمود کن نشنیدی....

اینکه به نامزدت سریع گفتی نشون دادی خیلی تو نخ این موضوعات هستی،موضوعات خاله زنکی 

ببین اوایل ازدواج تون هست مادره حس میکنه پسرش ازش داره گرفته میشه یا ی حس حسادت....

همه مادر شوهرا اول این حس رو دارن...من خالم پسرشو داماد کرد تا یک ماه میرفت سرم میزد و ب مامانم میگفت دختره پسرم رو ازم گرفت🤣مادر شوهرمنم اوایل اگر شوهرم یک استوری عاشقانه برام میزاشت و برای اون ن دیگه میمرد از حسادت...‌

خودشون خوب میشن 

نامزدت ک بهت چیزی نگفته ک حس آویزون بودن بکنیهروقت با مادر شوهرت صحبت کردی بی احترامی کرد بگو نظر من ...

ینی جوابشو بدم؟ آخه روم نمیشه وقتی ببینمش حس میکنم تو دلش میگه وای چقد پرروعه ابرو برام نمیذاره جلو شوهرم 

منظورم شوهرعمم هست😂

اخه بهم برخورد از عمم انتظار نداشتم اصلا