2777
2789

داشتم تو انستا میگشتم یهویی افتاد رو یه پست یه خانم دکتر از ضررات رابطه ی مقعدی می‌گفت منم رفتم داشتم کامنت ها رو می‌خوندم که بلوتوثم روشن بود و وصل بود به اسپیکر اتاق خواهرم و اون شنید دوید اومد تو اتاقم گفت تویی وصل شدی داری در مورد رابطه مقعدی پست میبینی؟گفتم بخدا همینجوری یهویی افتاد روش و داشتم کامنتارو می‌خوندم وگرنه من اینارو نمیبینم

خواهرمم خیلی شکاک و جادوگره میترسم بره به مامانم بگه حتما رابطه داشته یا اینکه خودمو تهدید کنه خیلی میترسم حس میکنم عابروم تو خطره 

عادتشه از کوچیک ترین چیزا هم داستان میسازه

گفتم برم بهش بگم نری عابرومو ببری ولی میترسم مشکوک بشه اینبار فکر کنه حتما واقعا یه کاری کردم چیکار کنممممم

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکم حواست و جم کن خببب/

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچی نگو بی تفاوت باشی کمتر جلب توجه میکنیولی بری بهش بگی شک میکنه

منم واسه همین نرفتم ولی خیلی میترسم عادتشه ازش بر میاد بره به مامانم بگه داستان ببافه واسم 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فکر کردم سایلنتش کردم از کجا بدونم به اونجا وصله آه الان چیکار کنم

بلوتوث روشن باشه معلومه ک 

بی تفاوت باش

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412