ولی سایز پام ۳۸ هستش شوهرم گفت ۳۷بردار چون ۳۸ یکم انگار بزرگه برات چ اشتباه بزرگی کردم آخه ب حرفش گوش دادم 🥺الان انگار انگشتهای پام جمع میشن اذیت میشم فروشندهه گفت بپوش برو اگه اذیت شدی فردا بیار عوض میکنم برات ولی من فردا سرکار میخام بپوشمش بنظرتون عوض میکنه یا نه یا همینو بپوشم جا باز میکنه بنظرت بوت یا نه بدتر تنگ تر میشه؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یاد اون جوکه افتادم که میگفت وقتی میرم خرید اگه یه چیزی کوچیک باشه فروشنده میگه جا باز میکنه و اگه بزرگ باشه میگه وقتی که بشوریش آب میره😂
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از همنظرها به خوبی استقبال میشه🤣
#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
پای تو بود شوهرت از کجا فهمید بزرگه... وقتی پای توئه خودت بهتر میفهمی چی اندازه ت هست... کجاش جمع میشه اگه جلوی پات یعنی شصت پات جمع میشه نه جا باز نمیکنه... اگه از بغل ها تنگه اره کمی جا باز میکنه ولی باز همونم اگه زیاد تنگه برو عوض کن خیلی هم که جا باز نمیکنه در حد کم