2777
2789
عنوان

بالاخره بوت خریدم 🥴🤧🤣🤷🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 33 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تنگ هیچوقت جا باز نمیکنه عوضش کن

یاد اون جوکه افتادم که میگفت وقتی میرم خرید اگه یه چیزی کوچیک باشه فروشنده میگه جا باز میکنه و اگه بزرگ باشه میگه وقتی که بشوریش آب میره😂

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

گفت پاتو بزرگ نشون میده 🤧🥴

من که باید ۴۰ بگیرم چی بگم

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

عوض کن وگرنه میمونه گوشه کمد

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

گفت پاتو بزرگ نشون میده 🤧🥴

وا ۳۸ که بزرگ نیست!

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

مبارکه عزیزم ولی اشتباه کردی برو همون 38 بگیر

قربونت گلم🥰 آره کاااش همون ۳۸ گرفته بودماااا آلاله🤧🥺

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

پای تو بود شوهرت از کجا فهمید بزرگه... وقتی پای توئه خودت بهتر میفهمی چی اندازه ت هست... کجاش جمع میشه اگه جلوی پات یعنی شصت پات جمع میشه نه جا باز نمیکنه... اگه از بغل ها تنگه اره کمی جا باز می‌کنه ولی باز همونم اگه زیاد تنگه برو عوض کن خیلی هم که جا باز نمیکنه در حد کم 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
عیب نداره ببر عوضش کنخوشبحالت سایز پات کوچیکه سایز پام ۴۲ بد بختی کفش چرم دخترونه پیدا میکنم یا اصل ...

جدی؟نه ولی من دوسداشتم سایز پام ۳۶ بود🥹الان سایز پای خواهرم ۳۶ خیلی خوبه لعنتییییی همه کفشهاش ب پاش ظریف و خوشگل میاد باز من میگم ۳۸ بزرگه

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
جدی؟نه ولی من دوسداشتم سایز پام ۳۶ بود🥹الان سایز پای خواهرم ۳۶ خیلی خوبه لعنتییییی همه کفشهاش ب پاش ...

۳۶ ولی پیدا کردن کفش خیلی سخته 

اکثرا از ۳۷ شروع میشن 

خواهر شوهرم ۳۶ هست همیشه کلی باید بگرده کفش اندازه و مناسب پیدا کنه 

من ۳۷ هست پاهام 

بعضی وقتا کتونی ۳۸ هم میشه ولی اکثرا ۳۷

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40