2777
2789

منظورم این نیس هرکی زشته بداخلاق و بدذلته و هرکی خوشگله،  خوش ذات و مهربونه ، نههههه، اصلا منطورم این نیس 

از حالت نگاه کردن ، لبخند زدن یا حرف زدن،میسه تا حدودی به شخصیت آدما پی برد 

مثلا همین محسن تو سریال ماه و پلنگ از همون اول معلوم بود یه پسر خودشیفته و خودخواه و هوله 

ولی ملکا برعکس اون ، خیلیی با اصالت و خانم بنطر میرسه 

البته اینا که بازیگرن ولی تو واقعیت هم خود من بشخصه از رو چهره میتونم شخصیت ادمارو حدس بزنم 

نظرتون چیه

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی قبول دارم
هم چیزی که گفتی
هم اینکه ممکنه یه نفر قیافش خوشگل نباشه ولی انقد ذاتش خوب باشه به نظرت خوشگل بیاد و خوشگل دیده میشه اصن

ی نفرم شاید قیافه داشته باشه از دور

ولی وقتی ذات بدشو میشناسی زشت میشه انگار کاملا

این حرفتم کاملا قبول دارم چون مادرجونم همیشه میگفت و میگه ذات آدما میاد رو چهرشون!
قشنگ معلوم میشه من خودم کامل حس میکنم یکیو حتی برا اولین بار ببینم از رو چهرش بعدش میفهمم درست فهمیدم
بیشترم بدارو میفهمم

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)