2777
2789
عنوان

اسنپم شغل بدی نیستا 🤔🤔🤔🤔🤔

155 بازدید | 15 پست

این روزا کوتاهترین مسیر ها هم ۴۰،۵۰ تومنه. طرف با ده دقیقه رانندگی ۵۰ تومن گیرش میاد. روزی فقط ۲۰ تا مسافر ۵۰ تومنی بزنه میشه یه میلیون. کمیسیون خود اسنپ رو کم کنیم ماهی ۲۵ درمیاد 

از حقوق وزارت کار و خیلی از کارمندا بهتره. نه مدرک میخواد نه تحصیلات. ساعات کارتم دست خودته. فقط یه ماشین لازم داری

نظرتون چیه

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کمرشون پشت فرمون داغون میشه به علاوه تو گرما و سرما تو خیابون هستن، یکی از شغل های سخت که اگر مجبور نبودن لحظه ای انجامش نمیدادن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بنزین و استهلاک ماشین چی میشه پس

بنزین لیتری ۱۵۰۰،۲۰۰۰ تومن که زیاد در نمیاد. استهلاک هم مگه چقدر میخواد مستهلک بشه. ماشین ایرانی همینه دیگه 

شما نمیدونم کدوم شهری

اما تو شهر ما (قم) مسیر های کوتاه تقریبا ۱۵ تومن تا ۲۰ تومن کرایشه

داداشم اسنپ کار میکنه میگه به خاطر پاداشی هایی که اسنپ میده یکم میصرفه وگرنه کرایه هاش زیاد نیست مثلا مسیر های طولانی ترش ۵۰ تومن که حداقل بیس سی دقیقه تو راهیی

اکثر کسایی ک اسنپ کار میکنن راضی نیستن با استهلاک ماشین و پول بنزین و ... خیلی چیزی دستشون رو نمیگیره

ب عنوان شغل دوم بد نیس 

فقط یه ماشین لازم داری؟؟؟ببخشید همون ماشین الان بالای ۲۰۰ ۳۰۰ میلیونه خراب بشه که دیگه هیچی

منظورم اینه که مثلا یه پسر مجرد بیکار میتونه ماشین پدرش رو بگیره بده اسنپ و حداقل خرج خودشو دربیاره. بهتر از اینه از صبح تا شب تو خونه بشینه یا با رفیقاش ول بچرخه. یا خیلی از مردای متاهل پراید رو دارن. میتونن پاره وقت برن اسنپ کار کنن کمک خرج باشه