2777
2789
عنوان

شوهرم داره تو حمام چه چهه میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 46 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه لیوان اب یخ بردار ، در حمومو بزن باز کرد بریز تو صورتش😂

من قدم کوتاهه نهایتش بریزم برسه به شکمش ولی خونرو میزاره رو سرش ...بره حمام انگار دیوونه میشه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
تواوج ناراحتی خندم گرفت🤣🤣

اره منم ، نیم ساعته دنبال تایپیک جنجالیم امشب چیزی نیست بریم بخوابیم

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

حتما یه نقشه هایی تو سرشه😂

نه من مرخصی ام.... اونم میدونه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
هر وقت خواستی محبت بشنوی برو پشت در حموم گوش بده خخخخخ

اره بخدا باید اینجوری از عقده هام کم کنم   وای اگر بدونی چی داره میخونه پاشیدم

فک کنم بیشتر درون گراها اینطوری ان آخه شوهر منم مستقیم نمیگه و محبت کلامی بکنه ولی تو شعر گاهی از خودش یچیزی در میاره و اسممو میگه ..کاش همه مردا بفهمن که محبت کلامی و رودررو حرف زدن زن ذلیلی و کوچیک شدن نیست محبت کلامی برا زنا بزرگترین نعمته که میتونه حال زنو خور کنه و بهترین روزشو بسازه ..اما افسوس وصد حیف از غرور مزخرف بعضی مردا 

ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺗﻮﺍﻧﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻬﺘﺮ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻦ؛ ﺣﯿﻒ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻫﻢ، ﻫﻤﺎﻥ ﮐﺴﯽ ﺑﺎﺷﯽ ﮐﻪ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺑﻮﺩﯼ!