2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوه صبرم تمومههههه😮‍💨پارسال حس ششمیا همینو بهم گفتن

من حس شیشمی و فلان نیستم 

نسبت به اینکه توی فکرت هست و واقعا میخوای 

۱۰۰ برات اتفاق میوفته 

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

زیاد جلوی روش باش به خودت برس کاری کن جذاب و دست نیافتنی به نظر بیای ارتباط چشمی داشته باش

دوریم از هم شهرامون جداس یه بار عکسمو دید گفت برخلاف اخلاق خاکیت قیافت باکلاسه😂 به نظرت امیدی هست؟😂 خیلی وقته ازش بیخبرم 🥲

بنظرت این ماه باردارم؟ اگ نه احتمال بارداریم کدوم ماه هست؟ تا اخر سال هست؟

سعی کن ویتامین زیاد مصرف کنی تا بدنت آماده باشه 

ببین برو دکتر یا چک کن ببین هورمونات در چه وضعیتی هستن

دوریم از هم شهرامون جداس یه بار عکسمو دید گفت برخلاف اخلاق خاکیت قیافت باکلاسه😂 به نظرت امیدی هست؟� ...

خوب کاری کن عکسات رو ببینه عکسای باحال بگیر 

میتونی از طریق عکس هم اونو جذب کنی 

چقدر میشناسیش؟ میدونی از چی بیشتر خوشش میاد؟

چکاپ رفتم تازه،سالم بودیم

یه دورانی هست نمیدونم تخم گذاریه چیه 

باید تو یه دوران درست اقدام کنید پس 

پیگیر باشی تا ماه دیگه معلوم میشه دیگه 

من مجردم زیاد سر در نمیارم 😂

خوب کاری کن عکسات رو ببینه عکسای باحال بگیر میتونی از طریق عکس هم اونو جذب کنی چقدر میشناسیش؟ میدونی ...

اخه مذهبیه گفتم عکس نذارم بهتره نماز میخونه روزه میگیره برخلاف من هیچ اشتراکی نداریم 🤦🏻‍♀️

همش سرش تو درسه کنارش کار میکنه کلا وقتش کمه نویسندگی میکنه و بعضی وقتا داستاناشو میفرستاد من میخوندم نظر میدادم  فقط نقطه اشتراکمون اینه جفتمون عاشق کتاب و فیلمیم ولی کم کم فاصله شد بینمون 

اخرین بار اون پیام داد خیلی دلم تنگشه از طرفی ام مغروریم هردومون 🥲

اخه مذهبیه گفتم عکس نذارم بهتره نماز میخونه روزه میگیره برخلاف من هیچ اشتراکی نداریم 🤦🏻‍♀️همش سرش ...

خوب آخرین بار اون پیام داده تو اینبار پیام بده

کوچیک نمیشم به نظرت؟ بعنوان دختر بعد من اصن نمیدونم حسی داره یا نه چون هیچوقت حرفی نزد بیشتر دوست مع ...

نه چرا کوچیک 

خوب باید اول دوست باشین تا بعد حالا