2777
2789
مگه شمارش رو حفظ هست؟شماره چت پیوی و...هر راه ارتباطی هست رو قطع کنید

آره حفظ هست چون من موقعی که گوشی خوش سیم کارت داشت کل شماره ها رو حذف کردم تو گوشیش بعد با گوشی من دیدم گروه زده نگو شمارش رو یه جا یادداشت کرده بوده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به هرحال شما مادری بهتر از من میدونیهرطور صلاح میدونین همون کار رو انجام بدین

ممنون از وقتی که گذاشتی و راهنمایی کردی منم دوست دارم بهش گوشی بدم ولی باید یه کم بفهمه کارش اشتباه بوده 

هیچی تو گروه دیدم حرفای ناجور میزد دختره یه زن حتی ممکنه تا حالا نزده

خییلی این چیزا نرمالن و اون دختره شاید حتی بد نباشه و اینطور باشه ببین اون رو هم گول زدن شما نزار دخترت درگیر اینطور چیز ها بشه اما لطفا محدودش نکن چون مطمئن باش اگه محدود کنی یجوری وارد این داستانا میشه که هرگز نمیفهمی چجوری

اونور را نگاه کن.

خییلی این چیزا نرمالن و اون دختره شاید حتی بد نباشه و اینطور باشه ببین اون رو هم گول زدن شما نزار دخ ...

باشه حالا یه فکری می کنم شاید برم پیش روانشناس ببینم چی میگه

باشه حالا یه فکری می کنم شاید برم پیش روانشناس ببینم چی میگه

من خودم تو یه دوره ای خیلی هوایی بودم 

مطمئن باش اگه دخترتون تربیتش درسته نون حلال خورده اهل دروغ و پنهان کاری و موذی گری نیست خسته میشه بعد یه مدت و به حالت عادیش برمیگرده و با آدمای سالم معاشرت میکنه

اونور را نگاه کن.

من خودم تو یه دوره ای خیلی هوایی بودم مطمئن باش اگه دخترتون تربیتش درسته نون حلال خورده اهل دروغ و پ ...

همینطوره خداکنه درست بشه چون تو این دنیا یه ذره خطا نرفتیم و با زحمت و نون حلال و پاکی بزرگش کردیم

همینطوره خداکنه درست بشه چون تو این دنیا یه ذره خطا نرفتیم و با زحمت و نون حلال و پاکی بزرگش کردیم

درست میشه عزیزم نگران نباش توی دوران نوجوانی فقط باید باهاش کنار بیاید باورت نمیشه یهو همه چیز تغییر میکنه یه روزی به حرفای شما و پدرش میرسه مخصوصا سنین ۱۳ و ۱۴ هفتم و هشتم 

نهم و به بعدش خیلی اوکی میشه 

اونور را نگاه کن.