2777
2789

یه خانوم از اقوام من 

سالها پیش از همسرش جدا شد 

یه دو قلو داشتن که حضانتشون با پدرشون بود

اصلا اجازه نمیداد مادر این بچه ها رو ببینه

یعنی وکیل و دادگاه هیچ کدوم جواب نداد

بعد از سالها مادر ازدواج کرد با کسی که شرایط مشابه داشت

حالا خبر رسیده چند روز پیش  پسر این خانوم( یکی از دو قلو ها) 

خودکشی کرده و مرده💔

هنوز ۱۷ سالش نشده بود 

پدرش گفته نه مادرش نه اقوام مادری هیچ کدوم حق ندارن بیان مراسم! 

یعنی حتی اجازه نمیده تو مراسم بچه خودش شرکت کنه

این طفلکم فقط صبوری میکنه میریزه تو خودش💔

❤️فقط حیدر(ع) امیر المومنین است ❤️آی گــــل محمـــدی کـاش بدونی ، چـــه قشنگـــه جامـه ی حیای تو🧕تــــو دلـــت دریـــایـــی از محبتـــه، دنیـــا خیلـــی کوچیکـــه بــرای تو🤏🌍آی گـــل محمــــدی کــاش بدونی، دنیـــا تشنـــه ی نجابتـــت شــده🌸طعنـــه ها مشتــی حباب روی آب، تـــازه وقــت استقـــامتــت شــده🇮🇷🧕

ای وای 

خدایا نمی‌دونم چی بگم 

خدا به قلبش صبر بده فقط 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

علت طلاق چی بود

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
وای از همینجا درد مادرو احساس کردم

مادرشم جوون طفلک

❤️فقط حیدر(ع) امیر المومنین است ❤️آی گــــل محمـــدی کـاش بدونی ، چـــه قشنگـــه جامـه ی حیای تو🧕تــــو دلـــت دریـــایـــی از محبتـــه، دنیـــا خیلـــی کوچیکـــه بــرای تو🤏🌍آی گـــل محمــــدی کــاش بدونی، دنیـــا تشنـــه ی نجابتـــت شــده🌸طعنـــه ها مشتــی حباب روی آب، تـــازه وقــت استقـــامتــت شــده🇮🇷🧕

وقتی توی دادن حضانت لیاقت در نظر گرفته نمیشه:

قضاوت نمیکنم ولی وقتی سرپرستی بچه رو داری یعنی هم مادرشی هم پدرش باید همه ی وجودت اون بچه باشه نه اینکه معلوم نیست سر چی جوونیشو به باد بده

اینقدر آدم بد تو همین نی نی سایت دیدم که دیگه از هیچی تعجب نمیکنم آدمی که به خاطر ظاهر عروسی که خودشون انتخاب کردن الان مسخره میکنه و میگه داداشم حیف شد آدمی که از اخراج یه نفر خوشحال میشه و حتی شرم از گفتنش هم ندارن

علت طلاق چی بود

دقیق نمیدونم حقیقتا

خانومه میگفت منو خیلی تحقیر میکردن

الله اعلم

دقیق نمیدونم حقیقتاخانومه میگفت منو خیلی تحقیر میکردنالله اعلم

مراسم نره بعدمراسم همه رفتن بره سرخاک خدارحمتش کنه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
کاشکی پدر از جون خودش تقاص پس میداد چه سخت خدا رحمتش کنه

من با مادرش رفتم سفر 

خدایی خیلی زن خوبیه 

سنی هم نداره طفلک 

جوونه

فکر نمی کنم ۴۵ سال بیشتر داشته باشه