2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم هیچی از دست ندادم با این سن

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 63 پست
طولانیه ی مرد خودخواه مغرور قهر قهرو

همسرم خودشیفته و قهر و کمترین قهرش یه ماهه   با همه یه دوره قهر و دعوا داشته نه تنها من     شنیدم آدمای قهرو خودشیفته‌اند در مان هم نداره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید کجا میربد و خرجتون؟شاعل هستید؟

خونه دارم ولی حقوقم کمه ۱۰ تومنه  شایدم خونه فروختم برم شهرستان اونجا بهتره و با بقیه پول کاری کنم در آمدم بیشتریشه

من حاضرم کتک بزنه ولی قهر و سکوت و بلاک ن

هیچ کدوم چرا نباید مثل آدم زندگی کنن  شک نکن همسرت خودشیفته اس  

خوبه بزرگن آدم نمی دونه چکار کنه جداشیم هم میگن بچه طلاقه منتظر بودم بچه هام برن دانشگاه الانم منت ...

اگر بتونید ازش حق و حقوقتون بگیرید و جدا زندگی کنید خوبه

من خانواده ای میشناسم که خانم و آقا جدا زندگی میکنن و دوتا بچه بزرگ دارن و روزای تعطیل به خاطر بچه ها کنار هم هستن 

شاید اینجوری بهتر باشه

مگر اینکه شما تصمیم داشته باشید بعد جدایی ازدواج مجدد کنید که خب اون دیگه فرق داره

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
اگر بتونید ازش حق و حقوقتون بگیرید و جدا زندگی کنید خوبهمن خانواده ای میشناسم که خانم و آقا جدا زندگ ...

چندسال پیش یه واحده بجای مهریه وحق و حقوقم داد فک نکنم چیز دیگه بده یا اموال رو مساوی تقسیم کنه  با اینکه هر دو کار کردیم

خونه دارم ولی حقوقم کمه ۱۰ تومنه شایدم خونه فروختم برم شهرستان اونجا بهتره و با بقیه پول کاری کنم د ...

ان شالله که به بهتربن شکل مستقل بشید و روی پای خودتون وایسید .همین که منبع درامدی هست عالیه