2777
2789
عنوان

انقد عذاب وجدان بهم داد که زنش شدم

128 بازدید | 14 پست

از اول بهش گفتم دوستت دارم ولی ازدواج نه.چون وضع مالیش خوب نبود. انقدددررر توو گوشم خوند خوند انقدر محبت کرد انقدر خوب بود که خام شدم‌.

هر موقع بهش گفتم نمیخوام گفت یه بلایی سر خودم میارم من بعد از تو زندگی ندارم. تو همه امید من توو این دنیایی.بهم فرصت بده. 

سر یک ماه توو عجله و دور تند اومد خاستگاری و زود عقد کردیم خودمم نفهمیدم چی شد. 

از گل نازکتر بهم نمیگه. توی این یکسال نذاشته خم به ابروم بیارم اگه صد تومن توو جیبش باشه صدو پنجاه تومنشو میده برای من که حالم خوب باشه.  ولی وضع مالی خیلییی معمولی. 

این اون زندگی نبود که دلم میخواست.

خاستگار بسیار پولدار داشتم ولی فاصله سنی زیاد بود و به اندازه شوهرم خوش اخلاق نبود.

این همه توجهش همه زندگیش منم. بارهاااا خواستم بگم نمیخوام ادامه بدم انگار بهش الهام میشه با کلام و عمل پر از عشقش دهن لعنتیمو میبنده. الهی بمیرم برا دلش. از سمت من ازار میبینه و هیچی نمیگه.

همش دارم مقایسه میکنم زندگیه الانمو با زندگی ک قرار بود با خاستگار پولدارم داشته باشم. چه خونه و زندگی ای چه خانواده ای. تورو خدا سرزنشم نکنید فقط یه چیزی بگید دلم اروم بگیره خواهش میکنم ازتون😞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حقوقش چقدره؟ سطح خانوادگی شما چطوره؟

حدودا بیست تومن. خانواده من وضعشون متوسط رو به خوبه. خانواده اونم وضعشون بد نیست ولی بچه توو خونه دارن دیگه چیزی ب این نمیرسه. خودش بی پوله

شوهرم شکر خدا وضع مالیش خوبه . خودش از ۱۶ سالگی کار کرده کارگاه چوب داره خونه و ماشینم داریم ‌ پدرشوهرم وضعش خوبه . من خودمم شاغلم کار میکنم باهم داریم ب زندگیمون می‌رسیم با همه بالا پایین زندگی و سختی ها و چالش ها ، با وجود این ک هرچی اراده کنم حتی جونش رو میده برام اما بازم انتظار بیخود ازش ندارم 

و چقدر بد شانسه این مرد که داره با یع ادم پولدار مقایسه میشه اونم توسط همسری که این مرد داره زندگیشو به پاش میریزه

تو رو نمیدونم چه حسی نسبت به خودت داری

ولی از نظر من وقتی به اون مرد پولدار فکر میکنی ، رسما اسمش خیانته.متاسفم