2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام توروخدا برای حل شدن مشکل مالیم دعا میکنی؟؟؟؟

سلاممو به اقا برسون

بگو سر قولم هستم اقاجان

ممکنه هرکسی پستمو دید واسه حل شدن مشکل مالیم صلوات بفرسته؟ممنونم❤

هر کسی صلوات فرستاد لایک کنه تا منم واسه حاجت رواییش صلوات بفرستم

زیارتتونم قبول باشه🌹

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

عزیزم التماس دعا خیلی زیاد پنج شنبه ی امتحان دارم خیلی برام مهمه تو رو خدا ب امام رضا بگو ضامنم بشه ...

چشم عزیزم

به قول شاملو که میگه: ما را از مرگ میترسانند، انگار که ما زنده ایم...

سلام 

امیدوارم که زیارت تون قبول واقع بشه و هر حاجت و مرادی که به دل دارید به خیر براتون روا بشه . لطفا برای دوست عزیزم  

@english دعا بفرمایید ‌.ممنونم از شما 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
اسمم فاطمه است عزیزم اول ظهور امام زمان بعد اینکه به امام رضا بگو فاطمه خیلی دلتنگته سفرشون جور کن ...

چشم

به قول شاملو که میگه: ما را از مرگ میترسانند، انگار که ما زنده ایم...