2777
2789
چرا دعای مرگم رو میکنی؟از دل شکستن نمیترسی؟نمیترسی تاوان بدی؟

آرزو میکنم تو و خانوادت به بدترین شکل بمیرید. 

اینو شب و روز از خدا می‌خوام.

بعد از هر نماز تو‌ مسجد این دعارو میکنم.

امیدوارم تو اون دنیا با ابوجهل و ابولهب حشر بشید.

کاربر مرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی شما دو نفر جز شاهکارهای نی نی سایتین17 صفحه تاپیک یه بنده خدا رو بردین جلو به فحش و نفرین همدیگ ...

من نفرین نکردم

ولی برگرد پیامی اون آقا رو بخون

کاش نی نی سایت برای مردا ممنوع میشد

کاربری دوم

باشگاه های بدنسازی خوب شهرتونکافه های باکلاس شهرتونرستوران های لاکچری پیاده روی تو منطقه های بالاشهر ...

شما امتحان کردین؟ 

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
باشگاه های بدنسازی خوب شهرتونکافه های باکلاس شهرتونرستوران های لاکچری پیاده روی تو منطقه های بالاشهر ...

شما امتحان کردین؟ 

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
وای نی نی یار این مرده روانیهکمککککککهزار بار دعای مرگمو کرده کمکمممممک@niniyar_5 @niniyar_3 @nini ...

بستمشون

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

شرایط ازدواج سخت شده و تعداد دخترای مجرد طبق آمار سه برابر مرداب مجرد هستش در نتیجه به ازای هر سه دختر یه پسر هستش و رقابت ها زیاد شده ولی از من میشنوی سطح خودت رو از نظر تحصیلاتی و شغلی ببر بالا پسر خوب خودش میاد سمتت 

کاش همه ی انسان ها به آرزو هاشون برسن