2777
2789
17سالمه.مشهد هستم.خانواده هم معمولی و متوسط هستن.مهریه هم برام زیاد مهم نیست آخه کی داده کی گرفته

برادرم ۳۴ سالشه 

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گلم اینجا که نمیشه ازدواج کردچون هم برای دختر زشته هم پسرباید خانواده ها همو بشناسند به داداشت بگو ن ...

اینجا میشه معرفی کرد آشنا شد 

تحقیق کرد بعد اگر خدا خواست ازدواج کرد 

دختر توفامیل نداریم

دوستت ک ۲۳ سالشه باز بهش بگو چون الان دیگ اختلاف سنی برای کسی زیاد مهم نیست 

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

خدایی مرد خوب زیاد. فقط کافیه یکم با دید باز به اطراف نگاه کنیم

اختلاف سنی تون بالاست

حداقل کاش تهران بودید

برای اون مهمهمن خودم ۲۰ سالمهیه خواستگار داشتم پسره۳۵ سالش بود دوستم خیلی مخالفت کرد باهام حرف میزد ...

آهان 

انشالله همه جوونا خوشبخت بشن برادر منم تو اونا 

برادرم واقعا حیفه