2777
2789
عنوان

معلم ریاضی مون اصلا خوب درس نداده بیاین قضاوت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول ریاضی دهم انسانی یکم سخته چه میشه کرد بنظرت با چند تا از دوستات یکی بشین یه جند جلسه برید کلاس ...

پس فردا امتحان داریم صحبت کردیم با دبیر گفت نفری 1.200 میلیون بدین ماهم نداریم خوب زوره هم بری مدرسه هم یا نداشته باشی

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

سایت الا زدم پولیه آخه من چیزی یاد ندارم که بخوام سوال کنم

ببین چاره نیست 

الان مباحث ریاضیت چیه؟

معلم خصوصی بگیر با یچها برید حداقل ۱۰ و بگیری ترم اول 

باقی رو از دی به بعد جدی تر بخونی

تروخدای کم بگردید از امکانت استفاده کنید . اخه ریاضیه رشته ی انسانی چیزی نیست که یکم تو گوگل بگردی بخش بخش پیدا میشه . من خودم رشتم ریاضیه با بدبختی حسابان و هندسه و امار رو پیدا میکنم ، چون به رشته ی ریاضی کمتر بها میدن در حد خیلییی کم هم ویدیو برامون نمیزارن گوگل ولی من پیدا میکنم . شما که انسانی یا تجربی هستید براتون ویدیو هست فقط کافیه درست و حسابی بیشتر بگردید دوساعت وقت بزارید و مثلا نسل امروزی هستید

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙 

منم دلم از معلمم پره 

خیر سرم دارم غیر انتفاعی میرم راحت باشم عین چیز دارم بدبختی میکشم 

معلم ریاضیمون اصلا با من حال نمیکنه میگه باید خیلی خیلی احترام معلم رو نگه داشت من خودم اینجوری بودم سر کلاسم حق ندارید چیزی بخورید شمارم یا آیدیم هم نمیدم چون وقت خونم رو نمی‌خوام صرف شما کنم 

جالبیش اینه با این ادعاش کل کلاس بالای ۱۵نشدن

منم ۷شد نمرم 

ببین یه برنامه ای هست اسمش آلا اون زمان که آنلاین شد مدارس من فقط با آلا ریاضی رو یاد گرفتم شما هم برو ویدیو هاشو ببین خیلی عالیه و سعی کن هفته ای چند تا از ریاضیاشو ببینی قطعا یاد میگیری 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک