2777
2789
عنوان

سریال جان سخت رو دیدید📷📷عکس گذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 35 پست
بعدش چرا فرار کرد مهرداد ؟؟ یعنی کلا از اکیپ خارج میشه میره؟ فک نکنم بمیره پسره به نظرت دختره دلش با ...

خب ترسید دیگه..من فک کنم پسره میمیره.. فک نکنم دختره هنوژ دوس داشته باشه اکسشو 

خب ترسید دیگه..من فک کنم پسره میمیره.. فک نکنم دختره هنوژ دوس داشته باشه اکسشو

آره والا کاش الناز و مهرداد کاپل بمونن جدا نشن 

حوصله ی جدایی مدایی ندارم خخخ همش فیلم های ایرانی ضد حالیه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فیلم دیگه سراغ داری ببینم ایرانی؟

والا عزیزم من اصلا و ابدا ایرانی نمیبینم من ترکی فنم🤣🤣🤣🤣عاشق فیلم های ترکی 

خدایی ترکی هم قشنگه ببین عاشقشون میشی من معتاد شدم 

من ایرانی فقط یه اینو دیدم یه مانکن که اونم مسخره بود نمی دونم دیدی یا نه 

این فیلمه هم بستگی به قسمت 2 داره خوب باشه میبینم خوب نباشه نه. حوصله ندارم هر هفته منتظر یک قسمت بمونم 

آره والا کاش الناز و مهرداد کاپل بمونن جدا نشن حوصله ی جدایی مدایی ندارم خخخ همش فیلم های ایرانی ضد ...

هیچ حدسی نمیتونم بزنم ولی فکر کنم فیلم جالبی باشه منکه میبینم ادامشو هرچه بادا باد

بديش اینه هر هفته یک قسمت میاد خیلی بده آدم این همه منتظر بشه

اره جدیدا فیلما اینطور شدن.من گردن زنی و بازنده رو هم دیدم خوب بودن دوس داشتم  توماهواره میبینم برا منی که همش توخونم و سرگرمی ندارم خوبه 

سریالی یا فیلم؟ ماهواره میبینی

آره من سریال میبینم 

لیلا رو میبینم البته هنوز اون پخش نشده تو شبکه های جم، اونو هفته ای یبار میده تو یوتیوب میبینم یا الماس تی‌وی، سریال اوچ کوروش هم دیدم اون زمان دوست داشتم 

سریال خانواده. بازی بخت 

آره من سریال میبینم لیلا رو میبینم البته هنوز اون پخش نشده تو شبکه های جم، اونو هفته ای یبار میده تو ...

وای چه حوصله ای داری من هرچی تاحالا دیدم ۴۰۰ قسمتی بوده عصابم نمیکشه

وای چه حوصله ای داری من هرچی تاحالا دیدم ۴۰۰ قسمتی بوده عصابم نمیکشه

نه بابا اونا رو ببین که کمه قسمت هاش 

بازی بخت کلا 17 قسمته 

آخه جم میاد هر قسمت ترکیه رو 4 قسمت میکنه از خود ترکیه با زیرنویس ببین زود تموم میشه 

یا جسور و زیبا 30 قسمته کلا 

اوچ کوروش 27 قسمت 

شما چیا میبینی 

سلام ،استارتر گفتی ترکی فنی یه سریال جذاب در حد عشق ممنوع داری تو دست و بالت😁

در حد عشق ممنوع واقعا هیچی نیس 🤣ولی سریال خانواده قشنگه سریال جسور و زیبا قشنگه سریال اوچ کوروش قشنگه بازی بخت قشنگه 

لیلا قشنگه کارگردانش هم کارگردان عشق ممنوعه 

نه بابا اونا رو ببین که کمه قسمت هاش بازی بخت کلا 17 قسمته آخه جم میاد هر قسمت ترکیه رو 4 قسمت میکنه ...

اینا که گفتی کدوم شبکه ها پخش میکنه چه ساعتی؟؟ من شبکه های ایرانی فقط فیلم سینمایی ایرانی و سریال نمایش خانگی هارو نگا میکنم .من کانالای ترکیه رو ندارم ولی جما رو دارم