2777
2789
عنوان

علاقه نی نی سایتی ها به عکس

88 بازدید | 19 پست

داشتم تاپیک هامو نگاه میکردم دیدم اکثر تاپیک هایی که پست گذاشته شده بود اونهایی بودن که عکسم رو گذاشته بودم 

حالا قیافه آنچنانی ندارم معمولی هم هستم ولی همه اینها نشون میده که نی نی سایتی ها حتی به عکس ملافه سفید هم علاقه خاصی نشون میدن 😂😂

خلاصه که ویژگی جالبیه 😂😂

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب تو چرا جوابشون رو میدی که تعلیق بشی 🫤🫤

چون بزور میخوان ثابت کنن من دارم اشتباه میکنم و اونا درست ترین کار رو میکنن

درکل ادمای مذهبی خیلی از بالا ب بقیه نگاه میکنن

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

خوب تو چرا جوابشون رو میدی که تعلیق بشی 🫤🫤

چون اگه جوابشون رو ندیم فکر میکنن واسه یه سری حرف های مسخرشون کم آوردیم و در نهایت به این نتیجه میرسن که حرف اونا همیشه حق و درسته

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
چون بزور میخوان ثابت کنن من دارم اشتباه میکنم و اونا درست ترین کار رو میکنندرکل ادمای مذهبی خیلی از ...

میشه یه مثال بزنی 😶

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
چون اگه جوابشون رو ندیم فکر میکنن واسه یه سری حرف های مسخرشون کم آوردیم و در نهایت به این نتیجه میرس ...

مثلا کدوم حرفهای مسخرشون 😅😅😅

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
میشه یه مثال بزنی 😶

یادم نمیاد دقیق ولی اخرین کاربریم رو سر این از دست دادم ک خانومه بهم میگفت جایی عقایدت رو نگاه چون عقایدت غلطه!

احترام ب عقیده خیلی مهمه مثلا من تو تاپیک های مذهبی شرکت نمیکنم اگر چیزی از نظرم درست نباشه هیچوقت نظر نمیدم ولی خانومای مذهبی دائم گیر میدن لباس اینجوری بپوش نماز بخون وای تو غسل نمیگیری وای فلان نمیکنی

یکی هم‌ی

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

مثلا کدوم حرفهای مسخرشون 😅😅😅

مثلا یه نفر میاد میگه واسه تولد دوست پسرم چی بخرم یه عده میریزن سرش میگن دوس پسر حرامه و عیبه و .... آخر سر هم بهش میگن اگه واقعا دوستت داشت میومد خواستگاری ات حالا شاید دختر و پسر کلا دو ماه همو بشناسن 😐😐😐

وقتی هم بهشون میگی زندگی شخصی خودشه دخالت نکن در نهایت کم میارن و برات گزارش میزنن

مثلا یه نفر میاد میگه واسه تولد دوست پسرم چی بخرم یه عده میریزن سرش میگن دوس پسر حرامه و عیبه و .... ...

وای حق🤣🤣

مثلا یه نفر میاد میگه واسه تولد دوست پسرم چی بخرم یه عده میریزن سرش میگن دوس پسر حرامه و عیبه و .... ...

خوب اون ها هم نظرشون رو می گن 

گفتن نظرشون که به کسی آسیب نمی زنه 

البته من تو این تاپیک ها حضور داشتم گاهی اوقات هم همچنین که می گم رابطه با فرد نامحرم حرامه 😅🌸

اما راجع به خواستگاری 

یه دیدگاه غلطی که وجود داره افراد وقتی میرم خواستگاری بلافاصله باید ازدواج کنن😳

پس دوران نامزدی واسه چیه ؟واسه شناخت هست دیگه تازه پدرو مادر هم می تونن کمک کنن 

خوب اون ها هم نظرشون رو می گن گفتن نظرشون که به کسی آسیب نمی زنه البته من تو این تاپیک ها حضور داشتم ...

خب پس اگه اینطوره ما هم میتونیم تو تاپیک های مذهبی شرکت کنیم و بگیم مثلا کاشت ناخن یا نماز خوندن مسخرست ولی خب شعورمون این اجازه رو نمیده که به اعتقادات کسی توهین کنیم . غالبا از طرف مقابلمون هم همچین انتظاری داریم ولی خب شاید شما فقط یک تذکر خالی بدید ولی یه عده میان میگن هرکی دوست پسر داره هرزه و ج..ه هست که این واقعا کار زشتیه 

خب پس اگه اینطوره ما هم میتونیم تو تاپیک های مذهبی شرکت کنیم و بگیم مثلا کاشت ناخن یا نماز خوندن مسخ ...

خوب نمیشه که بدرفتاری بقیه رو پای کسی نوشت که یه حرف درست و به روش محترمانه زده 🙂