تروخدا مسخرم نکنید در کل ذاتا ادم مهربون و خوش برخوردی هستم و همه سریع جذبمنیشن یکی بهم میگفت شخصیتت کاریزماتیکه برای همینه یه جذابیت بخصوصی داری بچه ها فک نکنید دارم تعریف میکنم از خودم اما احساس نیکنم این یه نوع مریضیه که فک میکنم من خیلی خوشگل و جذابم با وجود اینکه دوتا بچه دارم اما احساس نیکنم خمون دختر مجرد ۱۵سال پیشم بنظرتون برم پیش مشاور انقد تو ابراسیر نکنم مثلا امروز یه هکس بدون نیکاپ تو اسانسور از خودم گرفتم کلی قربون صدقه خودم رفتم دیوونم بخدا🥺🥺
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حالا اشکالش چیه میگی برم مشاوره مگه به خودت یا کسی آسیب میرسونی؟
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خوشبحالت چه هیکلی چه تیپی حالا من بعد دوتا بچه شدم تانک آشغالی حالم از خودم بهم میخوره
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید