2777
2789
عنوان

سریال تاریخی اما بازیگرای غیرتاریخی 😄

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 31 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین خیلی این دوتا جراحی داره صورتشون اخه بوتاکس بوده مگه اون موقع

منم ندبدم ولی به جا خوندم تو اینستا که نوشته بود این دوتا اصلا نمیخورن به بازیگر تاریخی بخاطر عملای زیبایی

ببین خیلی این دوتا جراحی داره صورتشون اخه بوتاکس بوده مگه اون موقع

آها

الان دیگه همه کوبیدن

من تیرانداز رو دیدم گفتم یه بازیگر پیدا شده صداش شبیه تیراندازه بعدش فهمیدم خودشه 🤣🤣

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

انننقدر بوتاکس و عمل و تزریق و حرکتای عجیب زدن چهره ها دیگه طبیعی نیست واسه یه سریال تاریخی حداقل باید دنبال نچرالا بگردن

کد تخفیف برنامه رژیم غذایی زیره : NE3842    ⚠️زدن اعمال یادتون نره⚠️
این از سریال، سینمایی هم بد تر ، سینمایی تک خال و تفریق را دیدم دیگه توبه کردم فیلم ایرانی نبینم.

والا دیگه تفریحی نداریم مجبوریم اینو نگاه کنیم

اینستام  میری یه عده ریختن تو 11 سالگی شوهر کردن 

یا یه عده  یا یسریا با یه معلول ازدواج میکنن  دارن میرقصن

😐

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
آهاالان دیگه همه کوبیدنمن تیرانداز رو دیدم گفتم یه بازیگر پیدا شده صداش شبیه تیراندازه بعدش فهمیدم خ ...

وایی اون دیگه خیلی بد شده 😕

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
انننقدر بوتاکس و عمل و تزریق و حرکتای عجیب زدن چهره ها دیگه طبیعی نیست واسه یه سریال تاریخی حداقل با ...

بازم داریم که طبیعی تر باشن 

اما فکر کنم اینا چون انقدر دستکاری کردن  کارگردان خوشش اومده