2777
2789
عنوان

دوست شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 25 پست
اگه کناریت گوشت تلخ بود با کسی که دایره ارتباطیش زیاده هم صحبت شواینم خیلی جوابههه

ببین مثلا این که با بچه ها حرف بزنی با اینکه توی اکیپشونو جز دوستاشون باشی خیلی فرق داره می دونی منظورمو 

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ادم های مثل شما رو زیاد دیدم انگار نثلا بلدند چطور بقیه رو جذب کنند

واقعا خودم نمیدونم چرا ولی همیشه آدما جذب میشن، البته دوست خیلی خوبی هستم همیشه پایه و مهربون و دلسوز و …. ولی توی برخورد اولیه سرد و بی تفاوتم ، کاری نمیکنم که واسه طرف جلب توجه کنه

@oghabsonik   عزیزم شما ها هم بگید 

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     
واقعا خودم نمیدونم چرا ولی همیشه آدما جذب میشن، البته دوست خیلی خوبی هستم همیشه پایه و مهربون و دلسو ...

اره قبلا یکی از دوستامم هینطوری بود همیشه هم محبوب بود سرشم دعوا 

اره قبلا یکی از دوستامم هینطوری بود همیشه هم محبوب بود سرشم دعوا

😂😂ولی اینم بگم بیشتر اون آدمای دورم از حسادت نزدیک میشدن ،اینو بعدا کشف کردم که چقدر حسودی منو میکنن در حالی که منم یه آدم معمولی ام🫤فکر میکنن پشت صحنه زندگی من چه خبره😅

😂😂ولی اینم بگم بیشتر اون آدمای دورم از حسادت نزدیک میشدن ،اینو بعدا کشف کردم که چقدر حسودی منو میک ...

واقعا برای حسادتتتت نزدیک میشدند چقدر عجیب 

مثلا ادم ها دوست دارن با کسایی دوست بشند که از خودشون بهترند 

واقعا برای حسادتتتت نزدیک میشدند چقدر عجیب مثلا ادم ها دوست دارن با کسایی دوست بشند که از خودشون بهت ...

اره دیگه مثلا بعد ها فهمیدم با پسرای دوروبرم( استادم همکلاسیم همکارم…مردهایی که دوروبرم توی مجازی یا واقعی بودن) میرفتن دوست میشدن و از من بدگویی میکردن😕یا مثلا آمار زندگی مو میگرفتن که اونا هم برن همون کارارو بکنن، هر شغلی رفتم اونام رفتن هر کلاسی رفتم هر جمعی وارد شدم…

یه نفرم بود بعدا فهمیدیم باهامون دوست شده بود که مارو به مردای مختلف معرفی کنه پول بگیره ازشون🫢مثلا بهم میگفت فلان همکارم از تو خوشش اومده آشنا بشه واسه ازدواج، از طرف پول میگرفت که من باهاش برم بیرون قرار بذارم🫤

اره دیگه مثلا بعد ها فهمیدم با پسرای دوروبرم( استادم همکلاسیم همکارم…مردهایی که دوروبرم توی مجازی یا ...

وایی پشمام اصلا اینها دوست نبودندددددو از صد تا دشمن بدتر 

اره گفتم که چشم و‌گوشت باز باشه، هر کی لبخند زد تا یه مدت که بشناسی روش اسم دوست نذار

واقعا ممنون تاثیر گزار بود 💓💓