2777
2789
عنوان

کیا عاشق رنگ مشکی هستند

65 بازدید | 12 پست

من عااااشق رنگ مشکی هستم نه مشکی ساده مثلا ترکیبات رنگی مشکی مثل آسمون شب پر ستاره لباس های مشکی پر از نگین و....بعد وسایل خونه ام هم مشکی و چوب کرم خریدم مینیمال همه میگن افسردگی میگیرن خونه من 🤣

ترکیبش با خیلی رنگا قشنگه 

من هم ترکیب با قرمزش رو دوس دارم و گاهی با سفید مثلا

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم وسایل خونه ام مشکی هستن.

فرشام مثلاً طوسی هستن.

ولی در کل اکثر وسایلم مشکیه عاشق رنگ مشکیم کسی چیزی نگفته تا حالا.😂😂

یخچالم و وسایل آشپزخونه مبلا تخت خواب و همه چی مشکی هست.

یه جاهایی مثل کوسن مبل،،،،نقره ای و سبز و پرتقالی کار کردم که مشکی بودن مبلا مثلاً دلگیر نباشه.

گاه باید روئید،از پسِ آن باران....                                                 گاه باید خندید،بر غمی بی پایان....

واکنش اطرافیان شما چیه؟ من همه وسایلم مشکی هست

لباس تیره که بپوشم بهم میگن که زیاد نپوش(به جز محرم و..)

ولی وسایل مشکی خیلی ندارم

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

منم وسایل خونه ام مشکی هستن.فرشام مثلاً طوسی هستن.ولی در کل اکثر وسایلم مشکیه عاشق رنگ مشکیم کسی چیز ...

یخچال مشکی داخلش سفیده؟

من رنگ مورد علاقم مشکی هستش 

و سعی میکنم لوازم و وسایل مورد نیازم در طیف رنگ مشکی باشه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
یخچال مشکی داخلش سفیده؟

آره داخلشون مثل یخچالای دیگه هست اما بیرون مشکیه بدنه اش.

گاه باید روئید،از پسِ آن باران....                                                 گاه باید خندید،بر غمی بی پایان....

اسی چه وسایلی از خونت مشکی خواهر من جهیزی سرویس چوبش رو که می شه کنسول ،ناهار خوری ۸ نفره با مبلی که عکسش رو فرستادم مشکی هست با تابلو فرش ،مطمینم ی عده فضول گیر می دن چرا مشکی گرفتی والا که خودمون خیلی دوست داریم 

منم وسایل خونه ام مشکی هستن.فرشام مثلاً طوسی هستن.ولی در کل اکثر وسایلم مشکیه عاشق رنگ مشکیم کسی چیز ...

گلم کاش عکس می دادی سرویس چوب خواهرم مشکی سفارش دادیم البته فرش نسکافه ایی هست یعنی زشت نمی شه ،کنسول و میز ناهار خوری ومبل