2777
2789
عنوان

مسکن ملی

61 بازدید | 8 پست

خانما کسی بوده مسکن ملی به اسمش دراومده باشه بعدش بچه دار شده باشه؟؟

میخوام بدونم مدارک بچه کی باید اضافه کرد یا اصلا تاثیری نداره فعلا؟

دخترم با اومدنت زندگی من و بابات رو رنگین کمون کردی   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شرایطشون هم خیلی بد بنظرم اصلا طرح خوبی نیس همسایه ما واسشون پیام اومده که پول پرداخت کنن اول 40تومن بعد سه ماه باز 90تومن بعدشم معلوم نیس کجای منطقه و کدوم قسمت شهر قرار اسمشون دربیاد یا طبقه چندم

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم برو راه و شهرسازی اونجا ک زمین دادن بهتون‌برای ساخت مدارک بچتو ببر تو همه‌جیز تاثیر داره زمان تحویل و متراژ اینا بهتر میشه برات منم باید برم پسرمو اضافه کنم ماهم مسکن ملی نوشتیم از سال ۱۴۰۰داریم قسط میدیم

عزیزم برو راه و شهرسازی اونجا ک زمین دادن بهتون‌برای ساخت مدارک بچتو ببر تو همه‌جیز تاثیر داره زمان ...

شما چند تا واریزی داشتید ؟

کدوم فاز بهتون دادن

اونجا که اصلا جواب نمیدن

دخترم با اومدنت زندگی من و بابات رو رنگین کمون کردی   
شما چند تا واریزی داشتید ؟کدوم فاز بهتون دادناونجا که اصلا جواب نمیدن

اولش ۴۰ دادیم بعد ۶۰ بعد ۴۰ بعد۴۰ بعد۵۰ بعد۵۰ الانم باید ۱۰روز پیش قسط میومد ک نیومده فعلا

ن بری بگی میخام فرزند جدید ثبت کنم میکنن چون من ازشون سوال کردم گفتن برید راه و شهرسازی با مدارک