2777
2789

۲۴ سالم قبلا اینجوری نبودم ، خیلی حواس جمع بودم 

نمیدونم چم شده گیچ میزنم اصلا حواسم نیست کار دارم انجام میدم روم میکنم اونور سر گرم یه چیز دیگه میشم 

یه لحظه یه چیز یادم میره 

غذا میزارن رور گاز یه لحظه حواسم پرت میشه میسوزه 

تو این دوسه سال اینجوری شدم ولیییی 

دوماه پیش نامزدیم بهم خورد شوک بهم وارد شد بدتر شدم خیلیی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط همین راحلشچیکار کنیم دیگه

نه من بچمو از دست دادم راهکارهایی بهم داد فقط برای درگیری فکر گف گاهی 3تا3تا یا 4 یا5 تا 5تا از 100 کم کن هی ذهنتو درگیر کن که به چیزای دیگه فکر نکنی

نه من بچمو از دست دادم راهکارهایی بهم داد فقط برای درگیری فکر گف گاهی 3تا3تا یا 4 یا5 تا 5تا از 100 ...

منم دوتا شکست عاطفی شدید کشیدم تو دوسال فکر میکنم اینه بیشتر 

منم دوتا شکست عاطفی شدید کشیدم تو دوسال فکر میکنم اینه بیشتر

دقیقا همینه عزیزم،یه لیست از کارهای کهاروم وخوشحالت میکنن را بنویس ،مثلا نوشیدن چای یا دمنوش ،یابادوسستت بودن،بعد خودتو مجبور کن اونا راانجام بدی ،یمدت کارای برای شدی وارامشت انجام بده بهتر میشی

دقیقا همینه عزیزم،یه لیست از کارهای کهاروم وخوشحالت میکنن را بنویس ،مثلا نوشیدن چای یا دمنوش ،یابادو ...

من دوستی ندارم باهاش بیرون برم خیلی تنهام 

پولی هم ندارم کلاسی برم

من دوستی ندارم باهاش بیرون برم خیلی تنهام پولی هم ندارم کلاسی برم

دقیقا عین من منم چندتا گل کاشتم،یه ماسک ماستی، خیاری،یچیزی  روپوستم میزارم ،کارای پیش پاافتاده حالم خوبشه

دقیقا عین من منم چندتا گل کاشتم،یه ماسک ماستی، خیاری،یچیزی روپوستم میزارم ،کارای پیش پاافتاده حالم ...

من قبلا خیلی از اینکارا میکردم به همه چی برسم 

ببخشید الان مسواک  زدنم یادم رفته