2777
2789

همش موقع درس خوندن یا خوابیدن یاد کارای دیگران میوفتم که فلان دوستم اون روز تو دعوا به من چی گفت یا با فلانی بهتر برخورد کرد 

به من محل نذاشت 

نمیدونم اون یکی از اون پشتیبانی کرد ولی وقتی میبینمشون تا حدودی یادم میره  

یا حتی چیزای خیلی کوچیک که واقعا شاید مهم نباشن همش میان تو مغزم تمرکزمو بهم میزنن موقع درس یا اینکه نمیذارن زود بخوابم یا خودمو سرزنش میکنم که چقدر من تو زندگیم خریت کردم و ... 

بیشتر از همه هم نسبت به پدرم خشم دارم که هیچ جوره نمیتونم فراموش کنم 

کتاب نیمه تاریک وجود را بخونین

یا لینکی که میذارم را مطالعه کنین

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

https://www.dgbaha.com/%d8%b3%d8%a7%db%8c%d9%87-%d9%87%d8%a7/

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.