2777
2789
دانشجو جماعت کلا بی پولهمیلیاردر هم باشی تو دانشگاه میخوری ب بی‌پولی

دقیقااا

دوران سخت و باحالیه

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منکه شوهرم تو کارپخش موادغذایی ماهیانه۱۵الانم میخوان ازکاربیکارشن

الهی دورت بگردم ایشالله خدا کمکت کنه و بهترین ها نصیبت بشه🌱🥲

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

خداروشکر ماهیانه چقدر

وای الان همه میریزن سرم دروغ میگی بی‌خیال 🤦🏻‍♀️😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

ممنون عزیزمن بابچه کوچیک تو این شرایط فقط خدا نجات‌مون بد🥲ه

امیدوارم مشکلت حل بشه💕

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلا مسافرت کنکله ، مگر از طرف شرکت شوهرم شنبه به نوروز بخوره سهمیه ای بدن 

رستوران از مهر امسال ماهی دو بار میریم در صورتی که شهر غریبیم تنها تفریحمون همین بود

خرید پوشاک اولویت بچه ست بعد من ( که منو بچه ضروری ها رو می‌خریم)، شوهرم هم که همش میگه من دارم اصلا سمت خرید نمیره 

خرید برای خونه ضروری ها اونم حتما اقساطی می‌خریم .

کیفیت گوشت چرخیمون از گوسفندی به گوساله پایین اومده ولی باز سی درصد گوسفندی قاطیش میکنم 

مرغ هم مرغ محلی نمیخریم روز میخریدیم که شوهرم میگه روز و اصلا نخوریم بهتره مزه نداره 

ماهی هم ماهی دوبار 

میوه به وفور نمیخریم ولی کم و بیش هست 

بابا عالی

من بدبخت سگ دو زن حقوق کم بگیر

لذا فقط کمک بابا زندگیمو میچرخونه

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

از دو سال پیش که پدرم زمین گیر شد و سه چهار ماه قبل فوت کرد .برکت از خونمون رفته. به سختی زندگی رو جلو می‌بریم . لعنت به گرونی 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
از دو سال پیش که پدرم زمین گیر شد و سه چهار ماه قبل فوت کرد .برکت از خونمون رفته. به سختی زندگی رو ج ...

خدربیاره پدرگرامیتونو انشاا.‌‌.. همه مشکلات حل بشه آمین