2777
2789
دقیقااز یک طرف ذهنم یا فکر کردن بهش پر و خسته شده نمیتونم سراغ کار دیگه برم 🥺

فقط مدتی به هییییچیییی فکر نکن

روند عادی زندگیت رو ادامه بده کار درست رو بدون چون و چرا و فکر کردن انجام بده هر چیز بدی رو راحت کنار بزار اینطوری ذهنت نفس میکشه و بعد مدتی حس انجام همه‌ی کارا برمیگرده چون متوجهم چی میگی مغز وقتی فرسوده میشه دیگه نمیتونه مخصوصا کارای ذهنی مثل درس خوندن رو درست انجام بده اینجاست که برمیگردی دور دوم میبینی هیچی بلد نیستی درمانش فقط همینه که مدتی فکر نکنی بعد سالم میشه ذهنت و همیشه باید رعایت کنی و تو مسیر درست بمونی ، تو خیلی با ارزش و زیبایی عزیزم

اونور را نگاه کن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم اهنگ محرکه و بیشتر تو فکر و خیال میبره ادم روبستگی به آهنگش هم داره ولی در کل خوب نیست

یه سری هستن واقعا برای روان درمانی استفاده میشن البته درسته هر اهنگی نه مون اهنگ ها توی روح د روان و محتوای اندیشه ی انسان تاثیر مستقیم دارن

اونور را نگاه کن.