2777
2789

از لحاظ درسی 

مثلا فکر میکنم آزمونم نیم یا بیست و پنج صدم کم شدم 

اینقدر فکرررر میکنممم که مغزم پره 

دیگه رمق خوندن ازمون بعدی ندارم😭

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای خودت کارای کوچیک درست کن نوشتن خیلیییی کمکت میکنه از این فن هم استفاده کن یه دفتر بردار هرچی تو ...

مرسیی🥺😊

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
وسواس نیست این ی چیز دیگه است🥺

وسواس فکری به همین میگن

یا خیلی فکر میکنی یا الگوهای تکراری رو هی تکرار میکنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
موضوعو بنویس روبرگه بعداتیش بزن بگه رو

👌

خودت به خودت کمک کن فقط همینذهنت رو یک دست کن به کل صداها گوش نده ففط خودت خودت خودت

👌🌹

آهنگ زیاد گوش نکن

👌🌹

هرچی بیشتر کاری برای انجام نداشته باشی و تایمت آزادتر باشه بیشتر فضا میدی به ذهنت که کلی فکرررر بریز ...

دقیقا

از یک طرف ذهنم یا فکر کردن بهش پر و خسته شده نمیتونم سراغ کار دیگه برم 

🥺

دقیقااز یک طرف ذهنم یا فکر کردن بهش پر و خسته شده نمیتونم سراغ کار دیگه برم 🥺

با

پادکست “این نقطه” دقیقا راجع به همین موضوع و بهبودش صحبت می‌کنه.

مرسی حتما میرم گوش بدم👌

دقیقااز یک طرف ذهنم یا فکر کردن بهش پر و خسته شده نمیتونم سراغ کار دیگه برم 🥺

من همیشه این کارو میکنم 

مخصوصا تایم PMS انقد عصبی میشم به هم میریزم گریه میکنم و حساس میشم که نگو ولی هر سری بعد نوشتن واقعا آروم شدم 

بدترین چیز واسه یه آدم اورتینکر بیکاریهههه 

کتاب نیمه تاریک وجود بخون

اسم کتاب شنیدم ولی میرم میخونمش👌👌👌

منم اینطورم خیلی مغزم پر میشه بعد جوری خوابم میگیره که انگار کل روزو کار کردم 

پادکست این نقطه گوش میدم بنظرم خیلی کمک کنندس تو این مدت که چند اپیزود گوش دادم 

از کست باکس میتونی گوش بدی 

چند وقتیه که حتی وقتی می خوام کارهای عادیم رو انجام بدم به این فکر میکنم که همزمان اون سر دنیا چند نفر دارن شهید میشن ؟؟؟؟ چند نفر عزیزشونو از دست دادن؟؟؟  چند نفر برای آخرین بار همو دیدن؟؟؟ چند تا بچه حسرت یک روز بدون جنگ رو میخورن؟؟ و تموم این روزا فکر میکنم، چطور فردا جواب امام حسین رو بدم... چطور بگم منی که مجلس امام حسین می رفتم این حجم از ظلم و ستم و جنایت رو دیدم و کاری نکردم... مایی که همیشه میگفتیم اگر در کربلا بودیم امام حسین رو تنها نمیزاشتیم....                                      امروز...         صدها کربلا جلوی چشمانمون است        خدایااااا ظلم از این بیشتر؟؟؟                                      به کدامین گناه؟                                                 🖤   اللهم عجل لولیک الفرج 🖤