2777
2789

من هیچ درآمدی ندارم خیلی عذاب میکشم توروستا هستم شوهرم بیچاره مدام سرکاره ولی خرج ماشین قسط قرعه کشی این ماه 3میلیون خرج داروهای نازایی کردم 4میلیون داروگیاهی تاالان 20میلیون خرج کردم جواب نگرفتم هنوز خیلی دلم برای شوهرم میسوزه چقدر ازش پول بخوام کم آوردم بخدا فصل پاییز اصلا نتونستیم میوه بخریم همون خونه مامانم یا مادر شوهرم میوه خوردیم همونه خرج دوا دکترمن قسط و خرج ماشین شوهرم شد کاری سراغ دارین با گوشی باشه نگین آنلاین شاپ که پولش ندارم ادمینی چیزی 

عزیزمن حالا با این وضع مالی بهتر نیست برای بچه کمی دست نگه دارید ؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم بیا تو کانال که تو روبیکا زدم خیاطی رایگان 

یاد بگیر و درآمدزایی کن 

لینگ امضام

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

عزیزمن حالا با این وضع مالی بهتر نیست برای بچه کمی دست نگه دارید ؟

خوب چیکار کنم بچه دار نمیشم که دست نگه دارم 4سال اقدامم شوهرم بدون مشکل نمیدونم خدا چرا به ماها نگاه نمیکنه

به نظر من با اون بیست تومن  میتونستید راحت خرج خورد و خوراکتون کنید . با این اوضاع مالی بچه آوردن کار راحتی نیست  بزارید چند سال بگذره دست تون باز شه بعد اقدام کنید . البته که باید همه توکل تون به خدا هم باشه