2777
2789
عنوان

چرا انداما تو اینستا همه این مدلی شدن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 108 پست
اصلا هم راحت شکل نمیگیره

برا من که راحت شکل گرفت بستگی داره منظور شما از راحت چی باشه وگرنه ورزش و تمرین دیگه سختی های خودش داره ولی اراده داشته باشی راحته 

بعدم من بچه دار نشدم هنوز شاید برا اونه چون معمولا بچه میارن شکمشون عقب می‌ره و شکم به سختی تخت میشه و باسن شکل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای شکم تخت باید اول تغذیه رو رعایت کنی قند مصنوعی و نون نخور برنج کم بخور کوچیک میشه

اوه کمتر کردم ولی اب نمیشه زیاد

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
برای شکم تخت باید اول تغذیه رو رعایت کنی قند مصنوعی و نون نخور برنج کم بخور کوچیک میشه

دقیقا منم قند رو خیلی وقته حذف کردم ولی گاهی شوهرم همش به هوله می‌خره منم وسوسه میشم

شوهر غلط کرده انتخاب خودش رو هم زیر سوال میبره چیزی بگن باید زرتی بزنن تو دهنشون که دفعه بعد تکرار ن ...

ولی زیاد باسن بزرگ به نظرم جالب نیست حس می کنم مردا نگام می کنن حس امنیت و ارامش ندارم 

💜خُرَمدُخت: نام فارسی/دختر شاد و باطراوت
بعضیان واسه دیده شدن ی بالش میزارن اون زیر

😂😂😂

در این حد🥴

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند