2777
2789
ببخشید اره منم از ۳۴۰۰ دارمولی طلا ریسک اینو داره دزد خونتو بزنه همشو باختی

من توی خونم گاوصندوق بزرگ تمام الکترونیک و سنگین دارم

ترسی ندارم

ولی خب برای اکثر افراد بلع ترسش هست

جدا از این ارز دیجیتال طلا رو گرفتم نگهه داشتم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این سرعتی که داره میره جلو فکر کنم از ۶ تومنم بیشتر بشه

ازه کفتم میشه سلام کنید به گرمی ۷ تومن

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

سال دیگ اینموقع چقدمیشه

با عبور از دلار ۹۰ تومنی در همین سال صد در صد میشه ۶ 

شما فکرشو بکن با عبور از دلار ۱۰۰ هزار تومنی سال بعد ۷ خورده ای به چشمم میبینه چون اقتصاد مزیض و گیج شده

همه بانکادارن؟شرایطش چیه

مه سه سال پیش یه صندوق گرفتم تو بانک ملی یه مقدار پول جلو ازم گرفتن بعد یه اجاره سالانه داره که زیاد هم نیست از پارسال هم صندوقا رو بیمه کردن،،،، بانکای خصوصی هم دارن باید بری بپرسی ولی فکر کنم خودت جدا باید بری بیمه کنی،،،، خیلی عالیه دیگه خیالت راحته 

چجوریه ؟؟؟

بعضی بانکا صندوق امانات دارن میری اونجا یه پولی ازت میگیرن به عنوان پول جلو که بر اساس سایز صندوقی که گرفتی هست،،،بعد یه اجاره سالانه هم داره که مبلغ زیادی نیست،، اگه خواستی صندوقتو بیمه کنی هم برات بیمه میکنن،،،، دیگه میتونی هر چیز قیمتی داری بزاری تو صندوق و با خیال راحت زندگیتو کنی،،،،،من توی بانک ملی صندوق گرفتم الان سه ساله