2777
2789

بر خلاف خیلیا که تو شهرمون از ۱۳ سالگی ازدواج میکنن کلا فامیل های ما چه مادری چه پدری ازدواج رو بد می‌دونن و معتقدن باید سرمون تو درس و مشق و دانشگاه باشه بعد مستقل شدن هم مهاجرت کنیم اگر هم ازدواج در فامیل صورت بگیره چه مرد چه زن بعد ۳۶ سالگی ازدواج میکنن و ازدواج زیر ۳۶ سال رو بد می‌دونن هر کی این قانون رو زیر پا بزاره محل سگ هم بهش نمی‌دن یعنی روش خط میکشن به نظرتون خوبه؟

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایییی ماهم همینطوریم

اصلا راجب این موضوع مگه جرئت داریم حرف بزنیم انگار یکار خیلیییی نامشروع و بده

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
وایییی ماهم همینطوریماصلا راجب این موضوع مگه جرئت داریم حرف بزنیم انگار یکار خیلیییی نامشروع و بده

دقیقا ما هم همینطور 

کافیه بگیم می‌خوایم ازدواج کنیم میگن به سلامت ولی روی ما خط بکش برو هر غلطی میخوای بکن

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

دیگه از اون ور بوم افتادن

به نظرم ذهن و فکرشون تا یه سنی بذارن روی درس و شغل و استقلال بعدش میتونن ب ازدواج کنن

دیه اونی ک همش سرش تو درس و به فکر استقلال و پول دراوردنه تا ۲۶ ،۲۷ سالگی میتونه حداقل ها رو واسه خودش فراهم کنه

بقیشم با کمک شریک زندگیش میسازه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیمگفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم...حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

خانواده منم همین اعتقاد رو دارن ک ازدواج بعد ۳۰ اونم اگ دوست داشتی اگرم نه مهم نیست براشون ... ولی ا ...

من ر.... تو این خاندان با کلاسمون😂

دیگه از اون ور بوم افتادنبه نظرم ذهن و فکرشون تا یه سنی بذارن روی درس و شغل و استقلال بعدش میتونن ب ...

دقیقا همینطوره

کافیه اسم ازدواج رو بیاریم میگن بسلامت هر غلطی میخوای بکن ولی روی ما خط بکش حتی بابا ها هم میگن حق نداری خونمون پا بزاری

دقیقا همینطورهکافیه اسم ازدواج رو بیاریم میگن بسلامت هر غلطی میخوای بکن ولی روی ما خط بکش حتی بابا ه ...

چه حامی! چه پشتیبان!

مگر با این روش بشه بچه ها رو به درس و استقلال مجبور کرد(:

دوست دارم بدونم کسی ک تو خاندانتون انقلاب میکنه و برعکس بقیه تو سن کم ازدواج میکنه عاقبتش چی میشه؟):

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیمگفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم...حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...