2777
2789
خب خداروشکر جوون هستن البته به سن نیس همسرم وقتی دیالیزشد۲۱سالش بود!عزیزم مطمئن شین چون بیشترخودشو ن ...

۲۱ سال که خیلی کم سن بوده😔😔😔دو ماه یکبار چکاپ میده دارو میخورع 

کلیه همسر شما چرا از کار افتاد؟ 

همسر من دیابت دارن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
مچکرم عزیزم ن باخونواده همسرم زندگی میکنم عزیزم!

خوشبخت باشین

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۱ سال که خیلی کم سن بوده😔😔😔دو ماه یکبار چکاپ میده دارو میخورع کلیه همسر شما چرا از کار افتاد؟ هم ...

اره عزیزم وقتی ازدنیارف۲۳سالش بود!داروهاشو مرتب بخورن عزیزم@چون خیلی مهمه بدنش به کلسیم و ویتامین و همه چی احتیاج داره!

بی دلیل عزیزم احتمالا ترس شدید چون۱۰روز قبلش شدید باپدرش ذعواکردو پدرش پسرمون رو گرف و کم مونده بود زمین بخوره بچه۳ماهمون خیلی ترسید اون موقع فک کرد بچمون رف دیگه ۱۰روز بعد دعوا کارش به بیمارستان کشید وگفتن کلیه هاش ازکارافتادن و باید دیالیز شه ویه هفته تو ای سی یو موند!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
خوشبخت باشین

مچکرم عزیزم ولی خب خوشبختی رف!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
اره عزیزم وقتی ازدنیارف۲۳سالش بود!داروهاشو مرتب بخورن عزیزم@چون خیلی مهمه بدنش به کلسیم و ویتامین و ...

وایی چه روحیه حساسی داشته 

در هر صورت منو ببخش واقعن ناراحت شدم من بع سن ایشون بچه دارم ناراحت شدم 

وایی چه روحیه حساسی داشته در هر صورت منو ببخش واقعن ناراحت شدم من بع سن ایشون بچه دارم ناراحت شدم

بله همسرم خیلی مهربون وحساس بود واقعاراسته خدا ادم خوباشو زودمیبره همسرمم جزمحدودادمایی بود که به خوبی و مهربونی توکل شهرمعروف بود!اشکال نداره عزیزم به هرحال زندگی ادم رو یه جاهایی میبذه که نمیشه فکرشم کرد منواون برای ایندمون کلی برنامه داشتیم همش میگف بچم۲۰سالش میشه من تازه اوج جوونیمه۴۱سالمه به هرحال رف و فقط حسرتش موند به قلب من!

بله همسرم خیلی مهربون وحساس بود واقعاراسته خدا ادم خوباشو زودمیبره همسرمم جزمحدودادمایی بود که به خو ...

واقعا سخت حق دارین ...فقط مرافب خودت و پسرت باش

واقعا سخت حق دارین ...فقط مرافب خودت و پسرت باش

خودم چندان مهم نیستم فقط بخاطر پسرم دارم نفس میکشم!

خودم چندان مهم نیستم فقط بخاطر پسرم دارم نفس میکشم!

نگو عزیزم شما هم عزیز خیلی ها هستین از جمله پسرت