2777
2789

رفتم کادو تولد بگیرم، یدونه پلیور خریدم یدونه هم برای یلدا تخفیف بود جایزه درومد رایگان گرفتم، حالا دوتاشو یه جا بدم بهش بد میشه؟ چون تا اخر ماه فقط فرصت تعویض دارم اگه نگهدارم و اندازه اش نشه میمونه رو دستم🤔کمک فکری لطفااااا🙏🌷🌷

خودت بپوش

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردونست اخه😄

نگهدار روز مرد نزدیکه یا ولنتاین اون موقع بده

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
مردونست اخه😄

میتونی بدی به ی مرد دیگه . داداشت یا بابات 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

مرد دیگه نداریم اخه، داداش ندارم بابامم فوت کرده

خدا رحمتشون کنه عزیزدلم . 

اینکار هم میتونی کنی پس .مبارکش باشه . ان شا الله خوشبخت بشی خوش قلب جان 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

واسه روز مرد فکر کنم بهتره چون نزدیکتره، ولنتاین بمونه اگه اندازه نشه میمونه دستم

چه سایزی هستش مگه

خدا رحمتشون کنه عزیزدلم . اینکار هم میتونی کنی پس .مبارکش باشه . ان شا الله خوشبخت بشی خوش قلب جان

ممنونم عزیزم🌷

ممنون از دعای قشنگت مهربون❤️🌷

احتمالا همون یکی دو هفته بعد ببینمش دوتا مناسبت رو یکی میکنم،ممنون از نظرت🙏

ممنونم عزیزم🌷ممنون از دعای قشنگت مهربون❤️🌷احتمالا همون یکی دو هفته بعد ببینمش دوتا مناسبت رو یکی م ...

خواهش قشنگم🌷

فکر خیلی خوبیش کردی خوشگل جان 😍🌷

مشکل اینه که نمیدونم سایزش دقیق اندازه اش میشه یا نه، باید تا آخر ماه بدم بپوشه که اگه تعویض لازم شد ...

ای کاش XXL میگرفتی یا اندازه میشد یا گشاد که بازم قشنگه