2777
2789

این کارا چیه بیا برو داروخانه بده سی ثانیه سوراخ کنه😐 پول زیادی هم نمیگیرن 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بچه بودم با سوزن سوراخ کردم اخرشم کیپ شد

تا اینکه رفتم دویست تومن دادم پارسال دوباره سوراخشون کردم گوشواره هاشونم ضد حساسیته از پارساا تا اللنم تو گوشمه رنگشونم نرفته😁

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

شنیدم انجام میدنننن سالم موندن😂

قبلن ها همه همین جوری سوراخ می کردن 

من دوازده سال پیش این کارو کردم همسایه با نخ و سوزن سوراخ کرد 😦😵‍💫😵‍💫 

یادمه اندازه یک سوزن آمپول درد کرد

معجزه شکر گزاری...

زورم میاد پول بدم 🤣🤣🤣

اگه کسی بلده ک خوبه 

من ی بار رفتم درمانگاه برام انجام دادن 

گوشم عفونت کرد شدیددددد

مردم از درد 

کلی طول کشید تا گوشم خوب شد 

ولی واسه دختردایی هام مامانم با همون نخ و سوزن و بی حسی انجام داد 

۲ ۳ روزه خوب شدن گوشواره انداختن

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

میدونم عفونت بگیره چه مشکلی ایجاد میشه؟

میخاره، سرخ میشه، درد میگیره. باد میکنه.چرک ازش خارج میشه. تب میکنی. اون نخی که وارد کردی رو باید خارج کنی. و احتمالش هست دوباره بسته بشه

باید دارو و پماد مصرف کنی.مثل هر عضو دیگه که عفونت بکنه خطرناکه اینم همونطوره

من اولین سوراخ گوشمو تو یک سالگی ی آرایشگر با همون نخ و سوزن انجام داده 

همونجا یکم گریه کردم و بعد خوب شده 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

البته حتماااا حتمااااا روزی چند بار پماد چشمی بزن و استریلش کن 

خوب اونو کشیدی چکار می کنی ؟

انژیوکتو که زدی سوزنش در میاری اون پلاستیکش میمونه بعد سرش قیچی میکنی پیرسینگ میندازی توش فشار میدی پیرسینگ میوفته تو گوش اون پلاستیک در میاد بعد میبندی 

گربه‌ی‌خیابونی‌در‌اغوش‌بارون..🐈‍⬛