2777
2789
عنوان

چرا مخاطبین تلگرام حذف میکنم باز هستن😨

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 58 پست
مطمئنی چون اونها خذفت نمی کنند حذف نمیشه؟

بله..

برای خودمم پیش اومده

از تلگرام،مخاطبین،و هر شبکه اجتماعی که دارم حذف میکنم اما چون اونا منو تو لبست دارن بعد اینکه تلگراممو حذف یا دیلیت میزنن و دوباره نصب میکنم میان..

از دست فامیل نمییدونم کجا پناه ببرم😂

خدایا شکرت بابت همه نعمتهای زندگیم🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱ فیلت‌.ر روشن کنید 

۲. روی اون علامت آبی سمت چپ گوشیتون بزنید  حالت فلش هست 

۳. مخاطب هایی که میخوای و بگیرید چند ثانیه روشون بزنید 

و بعد بالای صفحه علامت حذف و بزنید و تمام

آرزویمان بود عمر نزیسته مان را زندگی کنیم 🖤¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودتون نگیرید، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم .کاربر دلبر ناب دلم هستم✨

نخیر شما نمیدونی😎

شما خوبی 

چی میگین شما   

اطلاعی ندارید در مورد چیزی صحبت نکنید لطفا دیگران رو به اشتباه بندازید

آرزویمان بود عمر نزیسته مان را زندگی کنیم 🖤¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودتون نگیرید، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم .کاربر دلبر ناب دلم هستم✨

باز برمیگردن فرداش توی لیست

امتحانش کن الان  

برا همه ابنطوریه برا شما مورد استثناء هست ؟

شما خوبی چی میگین شما اطلاعی ندارید در مورد چیزی صحبت نکنید لطفا دیگران رو به اشتباه بندازید

چی بگم والا ..

شما خانوما لجبازید حرف حق رو نمیپذیرید😅

چی بگم والا ..شما خانوما لجبازید حرف حق رو نمیپذیرید😅

اتفاقا شما آقایون فاز همه چیز دان ها رو برمیدارید 

حساب کردبری منه این خب  همنطور که  میتونم یه فرد رو بلاک کنم میتونم شماره و هزاران چیز دیگه رو ازش حذف کنم

نه ربطی به ذخیره فرد مقابل نداره. حساب من از منه. و احتیارش با من چه ربطی داره ای بابا

پس از الگوریتم سوشیال مدیا چیزی نمیدونید..

این یه باگه که به نفع خود تلگرامه و فعلا بعید میدونم درستش کنه

نه ربطی به ذخیره فرد مقابل نداره. حساب من از منه. و احتیارش با من چه ربطی داره ای بابا

ول کن بابا این هر چی توضیح میدی بهش میخواد بگه اون میدونه و ما نمیدونیمم 😂

اتفاقا شما آقایون فاز همه چیز دان ها رو برمیدارید حساب کردبری منه این خب همنطور که میتونم یه فرد ر ...

چی بگم والا

بعد عمری مو سفید کردن تو شبکه های اجتماعی و غیر اجتماعی این حقم نبود😅