2777
2789
عنوان

خیلی واجبه بیاین آبروم در خطره

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 29 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ازش پول سنگین قرض بخواه دمشو میزاره روکولش میره

🤣🤣🤣فکر کنم کار ساز باشه 

ذکر استغفار بگو به نیت دور شدن ازت و سوره کوثر بخون به نیت دور شدنش

اگه دوست داری بهم بگو برات آیت الکرسی بخونم 💗🤲
🤣🤣🤣فکر کنم کار ساز باشه ذکر استغفار بگو به نیت دور شدن ازت و سوره کوثر بخون به نیت دور شدنش

دیگه نمیخواد که دوستیمون ادامه داشته باشه میگه دشمنی برات کم نمیزارم 

مرسی ممنون

خیلی پست هست پسواقعا آدم به چشمای خودش هم نمی تونه اعتماد

متاسفانه خیلیی به خاطر همین دلم نمیخواد اذیتم کنه فقط میخوام ازم دور باشه کاری به کارم نداشته باشه بدمو نگه

واسه چیا خوندی ؟

واسه دور کردن مزاحم نامیده گرفتن جایی میخوابی بری کسی اونجا مزاحمت نشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دیگه نمیخواد که دوستیمون ادامه داشته باشه میگه دشمنی برات کم نمیزارم مرسی ممنون

اصلا بهش اهمیت نده دعای 14 صحیفیه سجادیه رو بخون بگو خدایا شرشو به خودش برگردون اینقدر مشکل براش درست کن که اسم منو از یادش بره اصلا بهش توجه و فکر نکن هیچ غلطی نمیکنه 

اگه دوست داری بهم بگو برات آیت الکرسی بخونم 💗🤲
خیلیی میتونه خطرناک باشه به خدا

نترررس همین ترست باعث شده تهدیدت کنه یچیزی هست به نام قانون غلط اضافی کرد شکایت کن اگرم پشتت حرف زد نباید اصلا مهم باشه برات پشت سر همه حرف میزنن

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾