2777
2789

چه حسی بهتون دست داده و آیا به روی طرف اوردید ؟

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 

به روش نمیارم اما تیکه بارونش میکنم و کارایی کا حرصشو در بیاره انجام میدم😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره یکی دوبار شنیدم 

نه به چپمم نیس عرضه داره تو روی خودم بگم جرش بدم فقط دیگه باهاش درست حسابی حرف نمیزنم همین کافیه 

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

بارداربودم حدود سال۹۸ ابنا بعد صدای خواهرشوهرمو شنیدم میگفت اَه چقدر میخوابه مادرش میگفت آره هروقت میاد همش مبخوابه .دست خودم نبود تا یک بالشت میدیدم ولو میشدم.

رفتم تو اتاق ساکت شدن گفتم آره من خیلی میخوابم عاشق خوابیدنم 

آره پشت سرم داشت حرف می‌زد. من شنیدم. حرف های بد. منم گذاشتمش کنار حیف شد منو از دست داد..

من همون موقع نه ولی بلاخره به رو میارم 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
شده ؟ خوبه حالا به روش نمیخوای بیاری 🤣

بله شده

از به روش اوردن بهتره باور کن😂😂