2777
2789
عنوان

بنظرتون مادرا چه ویژگی هایی دارند که جاشون تو بهشته🦋😍

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 22 پست
مادری خودش باعث بهشت نمیشهاین توصیف مقام مادرهکارهایی که یه مادر خوب میکنه غالبا اجر دنیوی و اخروی د ...

احسنت👌🏻👌🏻💗

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

همیشه از همه چیز میگذرن همه چیزو میبخشن

همون🥹

ی جاهایی خودش رو نادیده میگیره

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نجیب بودن ولاس نزدن باقصاب وبقال وراننده اسنپ و...

تازه ما هم بخوایم یه کمی بیشتر با اونا حرف بزنید یه نیش گون ریز میگیرن😂😂🥹🥰🥴

مادرم‌خیلی فداکار بود از همه چیش گذشت بخاطر ما انشالا با خوبان محشور بشه...البته هرکی زایید جاش تو ب ...

روحشون شاد عزیزم💔

👌🏻💗

دقیقا اصلا نمیتونه رو اولادش عیب بزاره و خطا کار بدونه

من همیشه به خودم میگم وقتی مادر اینقدر نسبت به فرزندش گذشت داره پس محبت خدا به بنده هاش چطوره چون محبت مادر نسبت به خدا مثل قطره در مقابل دریاست  اونوقت آرامش میگیرم که خدا رو دارم

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

من همیشه به خودم میگم وقتی مادر اینقدر نسبت به فرزندش گذشت داره پس محبت خدا به بنده هاش چطوره چون مح ...

چه خوب گفتی🥹👌🏻😍🥰

تازه ما هم بخوایم یه کمی بیشتر با اونا حرف بزنید یه نیش گون ریز میگیرن😂😂🥹🥰🥴

مادرای الان فرق دارن 😁😅اون مادرگذشته بود والا هرجامیرم میبینم یه خانوم بایه بچه نیشش تابناگوش با میوه فروش وقصاب ونانوا ادم خوبه کمی نجابت بخرج بده وراحت نباشه باهمه

گاهی انسانم آرزوست
مادرای الان فرق دارن 😁😅اون مادرگذشته بود والا هرجامیرم میبینم یه خانوم بایه بچه نیشش تابناگوش با م ...

واقعیت تلخه متاسفانه و حرف شما در این باره حقه👌🏻

یکی مادر من، خونه ی خودش مهمان بیاد چادر سر میندازه

ما هر چی بگیم گوش نمیکنه

قدیمی ها نجابت از سر و روشون میبارید. ( اصطلاح عامینه)